Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam, de jó döntés volt?
nemrég vagyok túl egy szakításon és nem tudom, hogy jól döntöttem-e... (az első kapcsolatom volt 1,5 évig tartott)
normális egy szakítás után, hogy minden napot szinte végig sírok... pedig én mondtam, ki hogy vége.... fogytam 2 kilót pedig 3 napja se történt... mindig rá gondolok és arra, hogy régen milyen jó volt vele.... ez azt jelenti, hogy rosszul döntöttem???
a szakítás oka: bizalom hiány, részemről elmúlt a lángolás, és az, hogy nem éreztem, hogy szexuálisan vágyik rám.......
most viszont kiderült, hogy elvileg csak én nem éreztem.... de szerinte ez mind megvolt...
1,5 évig nem szexeltünk... sok probléma adodott... :S
többek közt ezis ok..
18/L
adtam nagyon egyértelmű jeleket és ő is tudta, hogy akarom és tuti, hogy nem csalt meg...
én megprobálnám megint és új esélyt adni... mert anno nagyon jó volt.... de ha nem sikerül nagyon megbántom.... elég érzékeny... kínozni se akarom...
nem tudom mit csináljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!