Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MILYEN A JÓ PÁRKAPCSOLAT? MILYEN A JÓ PÁR? MIK A HATÁROK?

á megint a két végletet felajánló kérdés... az lsőnél sokszor csinálnak majd olyat amit mind ketten szeretnek ám az is lehet h túl sokszor, a másodiknál pedig az áldozat feszültséggel járhat ám ha az nem tör ki az áldozatkészség miatt remekül működhet, persze ha a másik fél értékeli azt.
Nekem a jó párkapcsolat kiegyensúlyozott, olyan mint egy hullámvasút. Kell külön töltött idő, hogy tudd értékelni az együtt töltöttet és fordítva. a jó párkapcsolat nálam a nyitottsággal kezdődik, mindenesetre az érzés leírhatatlan.

Az, hogy akadnak azonos érdeklődési körök, azok nagyon fontosak. A többi amit felsoroltál erre visszavezethető. Hobbi, munka, tevékenységek... Ám én amondó vagyok, hogy a sülve főve együtt levés az egyik legrosszabb dolog amit két ember egymással megtehet. Képtelenség kibírni. Muszáj és kell a nyugalom. A másik nélkül eltöltött pillanatok, ahol is jól tudod magad érezni teljesen felszabadultan NÉLKÜLE.
Elmennek hétvégén valami jót csak együtt csinálni, örvendnek a pillanatnak, majd hétfőtől visszatérnek az önálló életükhöz. Itt ugyan úgy együtt vannak, együtt élésnél munka után este elvannak, vagy ha nem élnek együtt akkor egy esti telefon.. De nem kell ilyen szinteken erőltetni a dolgot, mert fenn áll a belefáradás, megcsömörlés veszélye. Az embernek emellett szüksége van a magányra is, amikor egyedül marad a gondolataival. És ez ne csak a vonaton, buszon vagy a kocsiba adasson meg neki, hanem az otthonába is. Hiszen mi becsesebb hely, mint az számukra.

MINDEGY.
Én személy szerint inkább a másodikra szavaznék, de nincs akkora jelentősége ezeknek, mint amennyire sarkított ez a kérdés. Ha a két ember egyébként passzol egymáshoz, meg tudják oldani a problémáikat, akkor hosszú távon az sem okozna problémát, hogy ugyanazt csinálják, és az sem, ha különböző az érdeklődési kör. Mert nem az érdeklődési körön múlik, hogy fog-e működni a kapcsolat.

egy dolog számít egy jó párkapcsolatban, semmi más, ez pedig az hogy mind a ketten olyannak fogadják el a másikat amilyen azért szeressék és ne akarják megváltoztatni, sőt még támogassák is egymást.
És nem tudom hogy ez miért ennyire lehetetlen...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!