Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem elmondani a barátomn...

Nem merem elmondani a barátomnak h mikre vágyom az ágyban?

Figyelt kérdés

Ő szeretné ha a popsiba rakhatná. Egy kicsit én is,de nem is merem igazán még magamnak se bevallani. Meg nekem szükségem lenne elötte gy kis felvezetésre,pl punci nyalás közben ujjazhatná,kényeztehetné a popsim. De ő nem is szeret nyalni ogy nem is tudom hogyan mondjam ezt neki. Vagy pl miközben szexelünk ujjazhatná a popom... Ezt néha szokta de szinte mindig leállitom mert fáj,mert semmi felvezetés nincs... Legalább kis punci nedved vinne oda v vmi...

Én nem tudom hogyan mondjam el ezeket a barátomnak. Kicsit zavarba is vagyok a gondolattól h olyenekre is vágyok.

Meg izgat a dolog h más párokkal szeretkezzünk. De ugy h max mi lányok kényeztetjük egymást a párjaink elött,és utánna ki ki a saját párjával van együtt. De ezt sem metem elmondani neki..

Tanácsok,ötletek,vélemények,tapasztalatok?

2013. febr. 26. 16:16
1 2
 11/13 Laylah ***** válasza:
Linkeld be neki ezt a kérdést.
2013. febr. 26. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Drágám, egyszerűen, ne mondd el többször hogy jajj de félsz, jajj de kellemetlen. Mondd el, amit gondolsz. Itt "rinyálsz" (már bocsi), hogy például szex közben fáj az ujjazás mert nem nedvesíti be a popsid... Hát nem tudom mit vársz, ha nem mondod el, hogy baj van....

Tanács: kommunikálj, használjatok síkosítót popsihoz, ötlet: kommunikálj, vélemény: kommunikálj, tapasztalat: igen, mi is kommunikálunk és úgy jutunk előre.

2013. febr. 28. 10:55
 13/13 jimi666 válasza:
Mond meg a párodnak ha nem csinálja óvatosan nem vigyáz rád a seggébe dugod a seprűnyelet :D
2013. febr. 28. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Karácsonyra vettem a barátomnak egy nagyon szép, igényes férfisálat és nem hordja?

Nagyon sokat jártam utána, mert tudom, hogy szereti a sálakat, kendőket, mindig hord valamilyet. Úgy gondoltam, hogy ez megfelelő ajándék lesz és tényleg egy nagyon szép darabot vettem neki hosszas válogatás után, több boltba is benéztem..stb. Direkt megmutattam több...

Segitenétek?

Barátomnak névnapja lesz mivel lepjem meg? Kézimunka stb kíméljetek.

Szerintetek illő volna elmondani ilyet a barátomnak?

többször próbáltam öngyilkos lenni mielőtt megismertem, elmondjam ezt neki ?

Tényleg gondot okozhat, hogyha a barátomnak mindent szeretek elmondani, és rengeteg dolgot csinálunk együtt?

Olvasgattam tanácsokat internetes oldalakon a hosszú és boldog párkapcsolathoz, meg pár könyvet is vettem ebben a témában. És nagy megdöbbenésemre mindenhol az szerepel, hogy meg kell őrizni a titokzatosságot, és vannak dolgok, amiket nem szabad elmondani a párunknak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!