Szakitani akarok de nem merem. Nagyon beleszerettem egy másik srácba a barátomnak képtelen vagyok elmondani h vége. Mit csináljak? Tanácstalan vagyok

válasza:... és én lennék egy 4. önként vállalkozó.
A végén csak megjön az eszed :)

válasza:de szüleim befolyásolnak hogy ne szakitsak vele, mert h a srác meegörül értem de azt nem fogják fel h ez az én döntésem régen már szakitottunk,de ujra keztük mert apáék dumáltak a brátommal
hülyeségeket ne mondjatok

válasza:Igen, lehetőséged van ebben a "posvány kapcsolatban" tovább lenned. Mert ez a mások döntése. Ha maradsz, meg is érdemled, de szerintem Te nem ezt akarod.
Ha megvan a megoldás, mire vársz???

válasza:

válasza:Ügyes vagy, még ha nehéz is volt. Felelősségteljesen cselekedtél, és ez így jó. Ez így jobb Neked, és jobb a "volt" barátodnak - akármennyire is fura most.
Jobb igazságban szenvedni, mint hazugságban "élni". Az a szenvedés is pár napig tart (mint a csoda: 3 napig), utána sokkal könnyebben fogod magadat érzeni.
Sok boldogságot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Belső tulajdonságai is tetszettek vagy csak a külseje és belsője zéró volt. És olyannal, aki nem tetszett külsőleg, de végül beleszerettél? Hány éves voltál akkor?
Beleszerettem egy nos, tobb gyermekes ferfiba. Nem magyar a ferfi, es szeret o is engem de en nem birnam ki ha miatam menne sze a csaladja.
Barátom megcsalt majd 2 éves együttjárás után. Azt mondja ivott előtte. Egy olyan csajjal aki ráadásul anno elvette tőlem. Engem tavasszal buliban majdnem lekapott egy srác de ellöktem magamtól mielőtt tényleg megcsókolhatott volna. Kvittek lennénk? Vagy mit...
20 éves lány vagyok. Kb 3 hónapja találkoztam egy fiúval,ő 23 éves, mindig lent volt nagyjából abban az időpontban, amikor én sétáltattam a kutyámat, rengeteget láttam, és mindig is nagyon tetszett, csak féltem megszólítani, vártam hogy majd talán ő. Aztán egy nap...
Van egy srác, akivel lefeküdtem, meg nagyon aranyos volt velem. Ő azt mondta, hogy nem akar semmiféle kapcsolatot. De én beleszerettem. Nagyon szenvedek. Nem is találkozunk, mert soha nem ér rá (nem akar ráérni) Szerintetek megpróbáljam vele megbeszélni? Mert nagyon...
Az én családom és az ő családja együtt szokott nyaralni a Balatonon. 2 éve kezdődött. Kiskorom óta nagyon szeretem ha simogatják, "firkálnak" a hátamra. A családomból ezt senki nem szereti csinálni, mert unalmas. Kiderült hogy Ő is szereti ezt. És hogy neki sem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!