Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme küzdenem a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme küzdenem a kapcsolatomért?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt, nemrég bejelentette hogy nem úgy érez mint korábban, nem szerelmes belém. Azt mondta hogy most a szexre alapozza a kapcsolatunkat, hátha közben újra megszeret. Aztán én erre megsértődtem és hazamentem anyuékhoz. Másnap próbáltam elérni de nem lehetett, ez így volt kb. 4 napon keresztül. Aztán felvette végre a telefont és közölte hogy találkozzunk. Eljött értem este, mire viccből megkérdeztem hogy és csajozott amúgy? Erre mondta hogy igen, randizott vkivel, most el szeretné dönteni hogy kivel szeretne lenni. Összejöttünk újra. Ez volt kb. 1 hónapja. Azóta folyamatosan azt mondogatja hogy ha nem javulnak a dolgok akkor el fog hagyni, ha nem jönnek vissza az érzései akkor ennek nincs értelme. Már nem tisztel, mondta, ahogyan azt is, hogy nem beszél azzal a lánnyal, de közben meg kiderült hogy márpedig igen, ezt biztos forrásból tudom. Nem kutatok utána, nem féltékenykedem mégsem vagyok elég jó így, minden nap mondja hogy legyek olyan mint régen de így hogy minden nap azt mondogatja hogy el fog hagyni már nem bírom.

Mit tegyek?

2013. márc. 13. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mit mondunk, szaladni fogsz utána, mint egy nyáladzó pincsikutya. Tudom, hogy durván fogalmazok, pedig nem bántani akarlak, sőt együtt érzek veled, de ahogy én látom, lábtörlő vagy és az is maradsz. Egy kapcarongy. Ennyire nincs benned emberi büszkeség, hogy ronggyá aláztatod magad? Akkor meg is érdemled.
2013. márc. 13. 14:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, míg nem jött ez hogy már együtt is vannak addig futottam utána, ez tény... megtettem mindent amit jónak láttam annak érdekében hogy újra belém szeressen. Hívogattam ez tény, de ki nem tette volna ha sokadszorra sem veszik fel a telefont? Most változott a helyzet, én tiszteletben tartom hogy már nem engem szeret... küzdeni úgy lett volna értelme ha legalább annyi esélyem van nekem mint az új lánynak... de már látom hogy nem így van. Nem fogok futni utána, innentől mindegy mit tesz. A 3 és fél évnek súlya van, ez a legnagyobb baj, hogy nem hinném hogy ezt feledni tudom valaha is... és azt hogy még mindig szeretem...
2013. márc. 13. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezért fogsz vele újra összejönni sajnos, mert még szereted ezek után is. Ő hamarosan jelentkezni fog, utána újra eltűnik és ezt fogja veled csinálni míg engeded. Legyen benned egy kis büszkeség ne enged vissza az életedbe, mert csak szenvedést fog okozni újra és újra. Sokkal rendesebb pasikat lehet találni csak akarni kell.
2013. márc. 13. 15:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... nem tudom, ezek után nehéz elhinni hogy van rendes pasi, de ha létezik is, most nem is érdekel :(
2013. márc. 13. 15:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el,hogy van én sohasem tennék ilyet egy nővel, persze nincs tökéletes ember de vannak rendes férfiak.
2013. márc. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!