Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tizenévesek kellenek a felnőtt férfiaknak? A fiatalabb huszasokkal mi a baj?
Na, tessék a másik véglet!: #21.
:D
A szerelem nem örök.Az irodalmi szerelem akkor tökéletes ha a pár a lángolása során meghal.Így teljesedik be az örök szerelem.(pl.Róme és Júlia).Az egész már csak a kötődésről szól .. ez a család.Nem azért vagy már akkor a férjeddel/feleségeddel mert szereted hanem mert köődsz hozzá nem tudsz nélküle élni összeköt a gyerek a család.
És mi ez az egész ? Csupán illúzió ... Egy film remekül bemutatja a filmet.Benjamin Button különleges élete.A film párhuzamba vonja az öregedést és a fiatalodást a 2 pár között és akkor lángol a szerelmük mikor a koruk összeér és után az elmúlás miatt ez is tönkre megy.
Gondold át a dolgokat mielőtt állítasz valamit.Meg ez az egész csak társadalmi protokoll féle hogy csak is akkor lehet teljes az életed ha családot nemzesz .. de nem.
"Most 21-24 évesekkel mi a probléma? nem az lenne a megfelelő korosztály számukra?"
Kedves kérdező, neked mi a problémád a 21-24 éves férfiakkal? Nem lehet, hogy a 26-30 éves férfiaknak pont ugyanaz a gondja a 21-24 éves nőkkel mint neked a 21-24 éves férfiakkal bizonyos szempontból megközelítve.
Egyébként én mint 25 éves személy szerint legszívesebben a saját korosztályomban keresgélek 24-26-ig. A legfontosabb szerintem az, hogy jó ember legyen akit találok és jól kijöjjek vele és nem, hogy hány éves vagy mi a horoszkópja.(Persze azért jó ha elmúlt már 20)
Akik pedig mindenképpen a 17 éveseket keresik, azok tényleg azért mert egész egyszerűen csak úgy gondolkodnak általában, hogy " benned minden meg van, amit egy nőben szeretek fiatal vagy és szőke" :).
Végül egy utolsó konklúzió, ha megtetszel egy 26-30 éves férfinak, akkor bőven megelégszik azzal is ha már 21 éves vagy. Ne aggódj!
Én nem tudnék elképzelni nagyobb boldogságot,minthogy felneveljek egy gyereket.Mi más tudna örömöt adni az életben? Mert nem egy Audi vagy még egy ház vagy nyaralás Ibizán.Az később már nem lesz elég.
Ezért csökken Magyarországon a népesség,mert sokan úgy gondolkodnak,mint Te.De nem értem,hogy miért.(nem akartalak megbántani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!