Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a tizenévesek kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a tizenévesek kellenek a felnőtt férfiaknak? A fiatalabb huszasokkal mi a baj?

Figyelt kérdés
26-30 éves férfiak a 15-17 éves lányok társaságát keresik. Most 21-24 évesekkel mi a probléma? nem az lenne a megfelelő korosztály számukra?
2013. ápr. 17. 08:31
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok, és soha nem kellettek tini csajok. Mindig is 40es nőkkel voltam.
2013. ápr. 17. 09:31
 22/49 anonim ***** válasza:
Ugyan ez miért jelentene kifordult társadalmat, amiért nem állnak be páran a "sorba", a régi berögződéseket nem követik? Az élet értelme az, hogy jól érezd magad, van aki családban, van aki mástól... bla-bla. Mutassak Neked olyan családost, nagycsaládost aki már most tudja, hogy egyedül fog meghalni, és élnek még a fiatalabb rokonai is? Ez marhaság... Bocs!
2013. ápr. 17. 09:34
 23/49 anonim ***** válasza:

Na, tessék a másik véglet!: #21.

:D

2013. ápr. 17. 09:35
 24/49 anonim ***** válasza:
91%

A szerelem nem örök.Az irodalmi szerelem akkor tökéletes ha a pár a lángolása során meghal.Így teljesedik be az örök szerelem.(pl.Róme és Júlia).Az egész már csak a kötődésről szól .. ez a család.Nem azért vagy már akkor a férjeddel/feleségeddel mert szereted hanem mert köődsz hozzá nem tudsz nélküle élni összeköt a gyerek a család.

És mi ez az egész ? Csupán illúzió ... Egy film remekül bemutatja a filmet.Benjamin Button különleges élete.A film párhuzamba vonja az öregedést és a fiatalodást a 2 pár között és akkor lángol a szerelmük mikor a koruk összeér és után az elmúlás miatt ez is tönkre megy.

Gondold át a dolgokat mielőtt állítasz valamit.Meg ez az egész csak társadalmi protokoll féle hogy csak is akkor lehet teljes az életed ha családot nemzesz .. de nem.

2013. ápr. 17. 09:38
 25/49 anonim ***** válasza:

"Most 21-24 évesekkel mi a probléma? nem az lenne a megfelelő korosztály számukra?"

Kedves kérdező, neked mi a problémád a 21-24 éves férfiakkal? Nem lehet, hogy a 26-30 éves férfiaknak pont ugyanaz a gondja a 21-24 éves nőkkel mint neked a 21-24 éves férfiakkal bizonyos szempontból megközelítve.

Egyébként én mint 25 éves személy szerint legszívesebben a saját korosztályomban keresgélek 24-26-ig. A legfontosabb szerintem az, hogy jó ember legyen akit találok és jól kijöjjek vele és nem, hogy hány éves vagy mi a horoszkópja.(Persze azért jó ha elmúlt már 20)

Akik pedig mindenképpen a 17 éveseket keresik, azok tényleg azért mert egész egyszerűen csak úgy gondolkodnak általában, hogy " benned minden meg van, amit egy nőben szeretek fiatal vagy és szőke" :).

Végül egy utolsó konklúzió, ha megtetszel egy 26-30 éves férfinak, akkor bőven megelégszik azzal is ha már 21 éves vagy. Ne aggódj!

2013. ápr. 17. 09:41
 26/49 anonim válasza:
65%
Én 23/L vagyok. A párkapcsolataimban mindig nálam jóval idősebb féfivel voltam együtt. Az elsővel két évig, 9 évvel volt idősebb az akkori párom, a másodikkal másfél évig itt 12 év volt korkülönbség. Utóbbi volt életem nagy szerelme. Engem speciel sosem vonzottak a velem egy idős srácok, mert nagyon komolytalanok, persze vannak kivételek!
2013. ápr. 17. 09:42
 27/49 anonim ***** válasza:
56%
Én 22N vagyok, a párom pedig 37F. Nekem se kellene korombeli fiú... Egyszerűen nem vonzódom hozzájuk, sem fizikailag, sem máshogy.
 28/49 A kérdező kommentje:

Én nem tudnék elképzelni nagyobb boldogságot,minthogy felneveljek egy gyereket.Mi más tudna örömöt adni az életben? Mert nem egy Audi vagy még egy ház vagy nyaralás Ibizán.Az később már nem lesz elég.

Ezért csökken Magyarországon a népesség,mert sokan úgy gondolkodnak,mint Te.De nem értem,hogy miért.(nem akartalak megbántani)

29/49 anonim ***** válasza:
Látod már megint nem látod át ... Honnan veszed hogy én nem úgy vagyok vele ahogy te ? De ettől függetlenül amit írtam az szinte már elkerülhetetlen tény ... persze van kivétel mindig van de ez így van.Ha tetszik ha nem el kell fogadni.Minden múlandó.Főleg egy olyan szeszélyes dolog mint a szerelem.
2013. ápr. 17. 09:45
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
A halállal mindenkinek egyedül kell szembenéznie, ha majd eljön érte, akár van gyereke, felesége stb, akár nincs. Addig viszont ki akarom élvezni az életet, amíg a lehetőségeim meg vannak rá, én nem akarok fölösleges bonyodalmakat egy gyerekkel és asszonnyal a nyakamon...
2013. ápr. 17. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!