Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tizenévesek kellenek a felnőtt férfiaknak? A fiatalabb huszasokkal mi a baj?
Ebben igaza van a kérdezőnek, h ez a "mert arról szól az élet, h jól érezzük magunkat" hibás.
Majd x év múlva is mikor nem kapsz nyugdíjat meg semmit majd akkor is ezt mondd.
Nem véletlenül vannak/voltak kitalálva ezek a normák.
Azért nem fogok nyugdíjat kapni, mert nincs családom???
Azt hittem az a munka után jár...
A kommentedben a kettő szó, "Audi, Ibiza" tudat alatt mást kiállt...
Biztos lesz aki megfogalmazza ezt jobban itt, nálam...
Kinek mi a jó. Én hidegrázást kapok a gyerekektől, kb mint Alan Grant a Jurassic Park-ban. Hangos, büdös és sokba kerül...
Na most ez egy átlagos nőnek nem pálya. Ő "családot" akar, én meg magamra költeni amit a munkámmal megkeresek.
Feloldhatatlan ellentét.
35 F
"Azt hittem az a munka után jár..."
Itt a baj nem kicsi.
Jahhh, értem már! A 31-es válaszoló arra gondol, hogy azért kell gyerek, ha megbukik a nyugdíjrendszer, legyen ki eltartson...
Az élet értelme márpedig az, hogy jól érezd magad!, ha úgy érzed jól magad, hogy van gyerek, család stb., akkor úgy, ha másképp akkor azt csináld, ha meggondoltad, meg ne bánd, egyszerűen csak változtass...
Ennyi.
A nyugdíj a befizetett nyugdíjjárulék, a ledolgozott évek, s a betöltött korhatár után jár, azaz munka, persze javítok, nem a szó szerinti munka...
A családhoz viszont semmi köze, szerintem.
Mond, hány éves vagy? :)
Annyiban igaz az összefüggés hogy a következő generáció termeli ki a mi nyugdíjunkat.
Már ha el nem mennek külföldre dolgozni...
De mivel mint írtam még mindig többen szeretnének gyereket mint ahányan nem, így nem kell farkast kiáltani.
35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!