Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb pasik miért állnak le csúnya nőkkel?
Még a világ legjobb pasijai (pl 1-2 dél-amerikai színész) is olyan nőkkel mutatkozik, hogy egyszerűen nem értem, hogy aki megkaphatná a legszebb, legjobb nőket, miért kezd pl. egy kancsal, hájas, ápolatlan nővel. (Érdekes módon a hollywoodi pasiknak van ízlése. :))
De a könyzetemben is megfigyeltem, hogy a legjobb pasi ismerőseim tizenévesen, esetleg huszas éveik elején még válogattak-válogattak, szebbnél szebb és rendesebbnél rendesebb csajokat dobtak el, aztán meg megállapodtak egy csúfsággal, aki ápolatlan, nőietlen...
Tudom, hogy nem a külső a minden, de azt is tudom, hogy a pasik mennyire szeretik a szép nőket és hogy hogy meg tudnak bámulni 1-1 szép nőt az utcán. Akkor mégis miért nem szerzik meg azokat a szép nőket? (Hozzátenném, nem hiszek a szép=üresfejű + rideg, illetve a csúnya=okos + kedves párosításokban).
"de a humorerzek, a kedvessseg es a vidamsag halalunkig maradhat."
Az idősebb nőket tekintve nem így gondolom. A nők 90%-a hárpiává változik az esküvő után. A csúnya nők még rosszabbak, hisz sokkal jobban ragaszkodnak és borzasztóan féltékenyek is, ha meglátnak egy szebb nőt. Én meg pl abszolút nem vagyok féltékeny, ha a barátom talál szebbet is és okosabbat is, gratulálok hozzá. ;) Falun ritkaszámba menne.
"A mostani palid is hamar más útra fog térni."
3 év alatt nem "tért más útra", miért pont most tenné?! És ismeri a mentalitásom, és így szeret, ahogy vagyok.
"Ooo, ertem. Noi buszkeseg :) gondolom, bosszant, amiert azok az exek teged dobtak, es nalad csunyabbal boldogabbak :)"
Igen, rátapintottál, olyasmi... :)
Akkor egy új kérdés, miért hiszik az emberek a szép nőkről azt, hogy üresfejűek és csak szexre jók? A csúnyákról meg azt, hogy megbízhatók és odaadók, na meg kedvesek? Nekem volt több barátnőm, szebb is, csúnya is tinikoromban, de a csúnyák állandóan csak utálatoskodtak mindenkivel, mindenkire féltékenyek voltak, aki szebb náluk, undokok és nagyképűek voltak (ez gondolom az önbizalomhiányuk leplezésére volt jó). A szebb barátnőimmel sokkal jobban ki lehetett jönni, egészséges lelkületűek voltak, külső okozta súlyos lelki sebek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!