Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a megoldás és meddig fog...

Mi a megoldás és meddig fog ez még tartani?

Figyelt kérdés

haverom tavaly nyár óta szerelmes egy csajba. de annyira hogy mégcsak kavarni se akar más csajjal. rá se néz másra. jártak tavaly 2 hónapot. a csaj próbált és próbál is tovább lépni de haverom nem hagyja. folyton keresi bár a csaj is lehet h szereti még, vannak erre utaló jelek

de a csaj nem akarja ujra kezdeni haverom pedig annyira depressziós azóta. sokszor szar kedve van és hallani se akar más csajrol

2013. nov. 26. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Belebetegedett.

Fingom nincs. Pszichológus, más iránti szenvedély, stb

2013. nov. 26. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:
senki ne mondja hogy az normális hogy haverom utoljára ezzel a lánnyal dugott aminek már egy éve
2013. nov. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Fél éve színlelem az orgazmust! Szakítani fog? Megoldás?!

Fél éve vagyok együtt a párommal, akit nagyon szeretek. Az előző párkapcsolatomban sem volt 100%-os a szex, az akkori párommal sem tudtam elélvezni. Élvezem, kellően felizgulok, benedvesedem, de az orgazmus mindig elmarad. Minden lehetséges pózt kipróbáltunk már,...

Melyik lenne a legjobb megoldás?

Barátommal egy hónapja vagyunk együtt, de én ugy akarok vele találkozni,hogy azért legyen szabadidőnk..Eddig úgy találkoztunk,hogy hétfőn,kedden 3-4órát töltöttünk együtt,utána meg péntek délután 6tól vasárnap délig vagy délutánig együtt voltunk.. Kicsit a hétvége után...

Viharos, se vele se nélküle kapcsolat (több mint egy éves). Ti mit tennétek?

Az utolsó hónapokban nagyon eldurvultak a veszekedések,3x szakítottunk aztán mindig újrakezdtük..Minden apróságon összekapunk annyira ki vagyunk éleződve egymásra..De mellette nagyon szeretjük egymást,és már komolynak vehető több mint 1 éves kapcsolatról van szó amit...

Nagyon dühös és féltékeny vagyok. Mi a legjobb megoldás? Szét robbanok

Barátom most nélkülem jól szórakozik valahol a haverjaival. Ez így van szinte minden hétvégén.Van,hogy péntek és szombat este is. Eddig 'csak'kocsmázni mentek, ma már hozzá még valami szórakozóhelyre is mentek. Meg vagyunk hívva egy barátnőm által szervezett...

Hogy szakítsak vele? (nagyon hosszú lett)

Hétfőn nagyon összevesztünk. Megígérte, hogy aznap reggel szól, hogy mikor találkozhatunk. Írtam neki egy sms-t, hogy elfelejtette megírni az időpontot, semmi válasz. Este hatig vártam rá, mikor felhívtam, hogy hol van. Közölte, hogy otthon. Kiborultam, lecsaptam a...

Mi lenne a legjobb megoldás, hogy felejthetném el?

4 hónapja szakítottunk a barátommal,3 évig voltunk együtt.Már úgy érzem nem fáj annyira,mégis nagyon sokszor álmodom vele.Még mindig hiányzik...mégis mikor szűnik meg ez az érzés?Mit tehetnék,hogy jobb legyen?Próbálok kevesebbet gondolni rá,viszont az álmok miatt nem igazán megy.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!