Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ember örüljön amije van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember örüljön amije van? Még ha az egy távkapcsolat is? És lehet, hogy soha nem is látjuk egymást a távolság miatt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 Noydra ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy ti csak levelező barátok vagytok.:)
2014. febr. 27. 11:46
 12/63 anonim ***** válasza:
Hát akkor veszel egy nagy levegőt, fogod magad, felülsz az első vonatra, vagy buszra, ami odavisz, és megleped őt magaddal, esetleg a sulija előtt megvárod, amikor onnan jön ki. Ha úgy érzed, hogy tiltakozik, hogy megkerested személyesen, akkor valójában nem akar igazi kapcsolatot, csak úgy haveri távkapcsolatot. Persze jól gondold meg a dolgot, mert elég sok idődet el fogja venni, ha folyton 100 kilométereket utazgatsz oda-vissza, és még a pénzed is bánja az utazgatást.
2014. febr. 27. 11:48
 13/63 anonim ***** válasza:

"...akkor embereljem meg magam és legyek férfi? "

Igen, de a férfi az ne azt jelentse, hogy mindent beszopsz, amit a csaj mond, és mindent eltűrsz neki, mert az pont az ellenkezője a férinak.

2014. febr. 27. 11:48
 14/63 anonim ***** válasza:

12#

Szerintem illetlen dolog így letámadni a másikat. Hagyni kell neki lehetőséget, hogy felkészüljön. De ha más másodjára halasztja el a talit valami olcsó kifogással, akkor bizony dobni kell, mint a férges almát.

2014. febr. 27. 11:50
 15/63 anonim ***** válasza:
*már
2014. febr. 27. 11:51
 16/63 anonim ***** válasza:

Egy távkapcsolathoz nem lehet úgy hozzá állni, hogy az egyik azt mondja: "Hmm, bocs, de ha itt bejövök valakinek, akkor pápá."

Egyrészt, ez mindent elmond arról a lányról, aki így gondolkodik.

Másrészt neked ez a világ legrosszabb üzlete. Te érd be azzal, hogy beszélhetsz vele, de ő majd akármikor megcsalhat, mert már az elején megmondta mi lesz. Na nem. Így nem éri meg. Oké, ha szereted, de neki is hoznia kellene akkora áldozatot, hogy hűséges maradjon.

Én is távkapcsolatban élek, de nálunk fel sem merül a hűtlenség. Jézusom... hogy lehet így hozzáállni? Ha majd itt rám nyomul valaki, akkor majd vele leszek, mert vele találkozhatok... Hát ez nem párkapcsolat.

Távkapcsolatba csakis úgy érdemes belekezdeni, hogy felteszed ezeket a kérdéseket: Szereted őt? Ő szeret téged? Megbízol benne? Ő benned? és az utolsó: Megéri ez neked?

Ha mindre "igen" a válasz, áldásom rátok! ^^

Azonban hacsak az egyikre is nem... akkor sajnálom, de semmi értelme folytatnotok. :/

20L

2014. febr. 27. 11:52
 17/63 A kérdező kommentje:

tanácstalan vagyok.

félek, mert szeretem és mi van ha elveszi valaki tőlem.

és olyan furcsa nekem, mivel ő már gyakorlott ebben a "távkapcsolatban" olyan fura, arra gondolok néha, hogy a többieknek is ugyan ezt mondta mint nekem.

Meg a régi távkapcsolatos ismerősei még mindig ott vannak az ismerősei között. Nem az lenne az első, hogy törli őket?

Meg ott van a tőlük kapott szeretlek cicám meg szeretlek édes, boldog valentin napot, stb képek amit a többiektől kapott.

Kéri, hogy menjek, menjek, látni akar, meg szeret stb....de félek megmondom őszintén.

nagyon keveset beszélünk, elvileg azért mert ő sokat tanul, koleszban van, hétvégente végig beszéljük a szombatot és a vasárnapot...de akkor is, olyan furcsa, hogy ott vannak a régi "palijai" meg miért nem tiltja le őket.

szeretem, de nem tudom, hogy mit tegyek.

2014. febr. 27. 11:55
 18/63 Noydra ***** válasza:

De marhára lehet szeretni egy olyan embert, akit még sosem láttál xD

Jóég.

2014. febr. 27. 12:02
 19/63 anonim ***** válasza:
van rá esély,hogy közelebb kerüljön valamelyikőtök?
2014. febr. 27. 12:04
 20/63 anonim ***** válasza:
"Mit tegyek?" Kaptál már egy jó pár ötletet, ha ebből sem tudsz válogatni, akkor menthetetlen vagy! :)
2014. febr. 27. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!