Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért számít, , gyengének", ha kimutatja, kimondja az érzéseit? 17/f
Rengetegszer hallottam, illetve láttam ezt.
Fiúk, nincs szükségetek lelkizésre és megértésre?
Illetve lányok, ti elvárjátok egy fiútól, hogy elfojtsa az
érzelmeit?
Én vagyok ennyire fura? :)
Nem számít gyengének.
Nem várom el h elfojtsa. ez hülyeség.
23L
Ez tök normális. Akkor lenne gáz, ha minden nap 10 percet pigyeregnél a vállán.
(1.voltam)
utolsó: ilyen mentalitással remélem nem csajozol, kár lenne.
kérdező:
nincs az érzelmek kimutatásával semmi baj, mint mindig, a végletekkel van a baj. egyik nő sem szeretne sem egy fabábut, sem egy pólyást, kivéve, ha azt maga szülte meg. van egyensúly a kettő között. mi folyton ugratjuk egymást és még soha nem kaptam ennyi babusgatást és figyelmet, mint a mostani páromtól, igyekszem ezt viszonozni is. és tudod, volt hogy elsírta magát, persze nem előttem, de ettől csak még édesebbnek gondoltam.
Ne mutasd magad gyengének a párod előtt, mert akkor kevésbé férfiasnak fog tartani és csökken az érdeklődése irántad.
Ez lehet, hogy csak a tudatalattiban történik meg, lehet hogy tudatosan is, mindenesetre hazudik róla, hogy ez teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!