Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Van egy kis igazam?

Figyelt kérdés
Úgy látom olyan világot élünk ahol párkapcsolat terén egyre nagyobb a hangsúly helyezkedik a pénzre.Nem az a világ van amikor elég volt az hogy egy fiú legyen dolgos,rendes,becsületes hanem az hogy legyen jó módú,legyen pénze és dolgozó szülei,jó anyagi háttér.Ahogy veszem észre kezd kimenni a divatból amikor elég volt az hogy egy fiú legyen,dolgos becsületes,rendes ezeket mára felváltja a helyes,pénzes,beképzelt bunkó akiket a szülei pénzelnek vagyis jó anyagi háttérrel bebiztositottak de tisztelet a kivételnek.Sok lány rendes pasiról álmodik,aki rendes vele,jó hozzá,de ha jön egy pénzes,gazdag mégha nem is fog vele jól bánni azt fogja választani mert belecsöppen a luxus világban ahol a pénz nem akadály és aztán már nehezen fog ebből lejjebb engedni vagyis szerényebb anyagi hátterrel rendelkező fiút választani..Tudják a nők is hogy jól bánna velük egy rendes,jól nevelt fiú,aki rendes hozzájuk,szerény anyagiakkal, de mivel a pénz uralkodik előnyben részesitenek egy gazdag anyagilag jól álló pasit akinek szülei vagy orvosok,ügyvédek,jogászok.Nem tehetnek erről a nők,hisz a világ tette őket ilyenné vagyis formálta amit meg is lehet érteni hisz ki akarna nélkülözni egy kapcsolatban olyan világban ahol eluralkodott a pénz hatalma.Tisztelet a kivételnek!Remélem nem bántottam meg senkit,csak leirtam véleményem.
2014. máj. 7. 13:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ezért is van az hogy a kevésbé jo anyagi háttérrel rendelkező fiúk nem mernek udvarolni mert jön egy gazdag pasi aki lekapja a nőket.
2014. máj. 7. 13:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor az az ő hibájuk, mert nem megfelelő nőkkel kezdtek, hanem csak a r.bancok kellenek nekik.
2014. máj. 7. 14:01
 13/22 anonim ***** válasza:
a gyerekeket meg a nőket, am is könnyű átba*szni.Ők érzik meg leghamarabb a butítást,hiszik el a hazugságokat.
2014. máj. 7. 14:05
 14/22 anonim ***** válasza:
DDesmons, pont az ilyen hiedelmekkel rendelkező "férfiakat" szoktam ÉSSZEL rommáalázni.
2014. máj. 7. 14:28
 15/22 anonim ***** válasza:
te olyat mint én soha :D a szinteden édes..ott szoktál.
2014. máj. 7. 14:33
 16/22 anonim ***** válasza:
leírok egy építő jellegű dolgot, egyből megy a senkifalván a sértődés..fojj.
2014. máj. 7. 14:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem írtál semmi építő dolgot. Nemcsak most nem, hanem egyetlen értelmes választ nem láttam tőled sosem ezen az oldalon, és ezt nem bántásból írom.

Eleve az olyan, aki még mindig csak nemekben tud gondolkozni, és általánosítani nőkre/férfiakra, az nem valószínű, hogy túl intelligens ember.

Amúgy pedig no offense, de az itteni válaszaid alapján jócskán az én szintem alatt vagy, és ez nem az én dicsőségem, hanem inkább a te szégyened.

2014. máj. 7. 14:50
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem szidtam nemeket, arra céloztam h a rendszer elhülyíti az embereket.ÉS h aki a hülyeségre fogékony azt kihasználja az élet.A nők meg a gyerekek veszélyeztetettebbek mert naívabbak sok esetben.:D És több van minden mögött.

ez egyáltalán nem hülyeség.

csak te nem érted elsőre,vagy másodikra se,nem neked szólt akkor hanem aki érti :)

ja és ha már válaszok, az nagyon intelligens akinek egy (noname)hozzászólása arról szól h másokat szeret megalázni,szerencsétleneket(ki mást tudna?). :D

2014. máj. 7. 15:18
 19/22 anonim ***** válasza:

DDesmons

Már ne haragudj, de egyénfüggő, hogy ki mennyire naív, nem lehet ráaggatni egyik nemre sem. A gyerekekre igaz, de csak azért, mert GYEREKEK.

És egyébként te mitől lennél több a noname válaszolónál? Azért mert neked meg látszódik a nickneved? Hát gratulálok.

2014. máj. 7. 15:22
 20/22 anonim ***** válasza:

arányaiban beszéltem.

gyerek persze, hát mi másért ??:DD azért kell vigyázni rájuk,meg h értelmesen neveljék fel,mert hülye van már elég.

hol mondtam h különb vagyok ezért ? :)

és nem noname válaszolók, hanem a 70es, neki szólt mer azt írta h sza*rok a válaszaim, én meg nem tudom milyenek lehetnek az övéi..ennyi a lényege.Mert érdekelne neki milyen hasznos válaszai lehetnek.

2014. máj. 7. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!