Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves fiúk hány barátnőtök volt eddig? És hány komoly kapcsolaton vagytok túl?
22-24 évesen arra lennék kíváncsi szívesen vállalnátok gyereket, vagy még túl korainak találjátok?
Házasságot a többség tervezne ilyen korban, vagy ezeis túl korai? Mely kor az ideális ,amúgy ezekhez a dolgokhoz csak csak kínvácsiságból? :)
18/l
0 barátnőm volt eddig.
0 kapcsolatom.
ha lenne egy alkalmas partnerem akkor bevállalnék egy gyereket és egy házasságot is vele.
miért ne?
van munkám, eltudnám, feltudnám(nk) nevelni.
27 vagyok 0 kapcsolattal.
Ha lett volna kapcsolatom és stimmelt volna minden, elvettem volna, és akkor természetesen jöhetett volna a gyerek. De nem így alakult.
Egy rövid kapcsolatom volt csak sajnos, de ha lenne egy tartós kapcsolatom akkor sem akarnék gyereket.
Rabszolga vagyok egy multinál, nem csinálok
egy másik rabszolgát.
25F
0 kapcsolat, nem kell sem feleség sem gyerek
25f
22 évesen nősültem meg, szóval házas vagyok:). Első és egyetlen kapcsolatom. Gyerekünk még nincsen, de dolgozunk rajta:)
A mai világban 30 felett szoktak házasodni leginkább. Bár mostanság divat az is hogy csak úgy együtt élnek...nem házasodnak, mert nem akarnak elköteleződni 1 ember mellett. Várnak jobbra, szebbre akármi....és addig elvannak az élettársukkal.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!