Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előny ha metroszexuális vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny ha metroszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat foglalkozom magammal, ápolt vagyok, mert szeretem magam. Ettől függetlenül a kinézetem teljesen férfias, csak a bőröm érintése puha és sehol sem száraz.
2014. máj. 8. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nem előny, sőt.
2014. máj. 8. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Dettó, de én nem vagyok metroszexuális.
2014. máj. 8. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem ezeket a metroszexuálisokat, meg mit tudom én miket találnak itt ki az utóbbi időben a liberalista csürhék, de nagyon unom.

Miért nem jó már normálisnak lenni (és igen, a metroszexuális, a homoszexuális, a biszex stb stb...NEM NORMÁLIS) ? Én kitartok ez mellett, és nem érdekel kinek miféle hülye liberalista mindenkit elkell fgoadni agymenése van...nem kell és kész.

2014. máj. 8. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
4es metró te drága úgy ver a szívem..:D
2014. máj. 8. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy egy férfé ápolt, tiszta legyen, de ha többet törődik magával mint én, az egyáltalán nem férfias és nem tetszik.
2014. máj. 8. 01:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Tajekozatlan vagyok de mi az hogy metroszexuális? Metroban szeret paraznalkodni, vagy szerelemes a metroba? nem ertem azt meg hogy flortoljon valaki akis foldalattival az elmegy de hogy esetleg a metroval kezdjen ki amikor annak annyi vonala van nem sok eselye van mert a kisfoldalatti az egyedul van megertem a vonzalmat.. Mindegy en maradok a hagyomanyos erdeklodesi kor mellet fiu lany kapcsolat..
2014. máj. 8. 03:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez csak igényesség.

A metroszexuális szót az igénytelen és irigy ember találták ki, meg a nők akik nem jutnak be az ilyen csávók miatt a fürdőszobába :D

2014. máj. 8. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!