Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt, lehet benne valami?
A szerelem sosem tart örökké, egy idő után elmúlik és 2 opció van ezután:
1. átalakul szeretetté->házasság->gyerekek(->esetleg kiábrándulás, válás)
2. új szerelem keresése, aminek a megtalálása után ugyanez a két lehetőség fog fennállni
Te most éppen a kereszteződésben állsz, és próbálod eldönteni, melyik utat válaszd.
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy szerintem érdemes lenne még próbálkoznotok. Lehet, hogy csak időszakos ez az elbizonytalanodás, addig semmiképp ne keress mást, amíg nem vagy biztos benne, hogy ez nem csak egy mélypont a kapcsolatotokban. Lehet, hogy ezzel éppen az igazit hagynád el. Frissítsétek fel a kapcsolatotokat, menjetek el randizni stb.
És ha még ezután is bizonytalan vagy, hogy mindent megtettetek, akkor és csakis akkor keress új szerelmet.
Sok sikert az igazi megtalálásához :D
"Hogyha miattam ő sem találja meg az igazit, az ő igazija nem talál rá, az én igazim rám stb... Ha egy csomó ember élete "félresiklik" egy rossz választással, és be kell érnie a "szamárral", vagy egyedül marad..."
Most ez komoly, egy gyerekkel a hátad mögött még ilyeneken agyalsz, hány éves vagy? Mert ez egy tinilány vívódásainak még beillik, de egy felnőtt nőtől, aki egyben anya is azért komolyabb hozzáállást várnék az élethez! Gondolom sok kapcsolatod nem lehetett korábban, nem tudod milyen mással azért tartasz itt. Elárulom, nincs olyan, hogy nagy Ő, csak sok ember akikkel vagy jól érzed magad, vagy nem, de tökéletes nincs, mindenkivel lesznek ilyen olyan problémák, amit közösen kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!