Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak? Milyen dolgok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Milyen dolgok miatt tartottatok szeretetot? Mit adott meg amit a parod nem?

Figyelt kérdés
Talan szebb volt, jobb volt a szex?vagy vmi mast fedeztetek fel benne? Miert tertetek vissza mindig ugyanahoz a nöhöz a parotokon kivül?mi az oka h kepesek vagytok kockaztatni?
2014. máj. 9. 05:21
 1/5 anonim ***** válasza:

semmiért, soha

ezt csak genyók, értéktelen emberek csinálják

30+F

2014. máj. 9. 05:27
 2/5 kiskivancsi79 ***** válasza:

Én nekem azért volt mert mást kaptam meg tőle az ágyban és akikkel voltam ők is azért csalták meg a barátnőjüket mert olyanra vágytak vagy szerettek amit tőlük nem kaptak meg.

Én női ruhában női szerepben pasi létemre ők pedig vagy csak egy gyors szexet előjáték nélkül vagy épp nem minden nő szereti máshol meg ez kicsit izgalmasabb.

2014. máj. 9. 05:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha hosszabb kapcsolat után lép félre a férfi, akkor ujra vágyik, valami változatoságra.Nem véletlen a mondás "A világ legjobb nöjét is unja valaki".

Ha rövid idő után lép félre, akkor nem kap meg valamit az ágyban.

Valahol az ösztönünk is hajt minket, ami arról szól, hogy "minnél több egyedet megtermékenyiteni".

Még a nök ösztöne arrol szól, hogy tartozzanak valakihez, mert a gyereket meg kell védeni, hogy felnöjön..

Nem szeretnél illuziokat rombolni, de az ismeröseim 10-15%-a nem lép(ett) félre.

2014. máj. 9. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyasmit kaptam,amit páromtol nem.Ö sosem engedte nekem,az anális szexet,viszont mástol megkaptam.
2014. máj. 9. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig az anális, már-már banális.
2014. máj. 9. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!