Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mia baja egy nőnek akkor, ha elhatározza, hogy fogyózik, majd 1 hét múlva azon nyavajog, hogy nem vett neki csokit a barátja?
WTF?
A barátnőm folyton nyavajgott, hogy kövé, meg hízott, meg látja a tkörben(én nem látom, hogy 1 dekával is több lenne rajta... komolyan!) és kitalálta, hogy fogyó, semmi csoki, zsíros kaja stb.
És hiába kínáltam, bíztattam, hogy ugyn jól néz ki, nem is hízott, szép vékony, elküldött, hogy ne is beszéljek neki a csokiról, nehogy még kínáljam neki!
És 1 hét múlva vettem csokit magamnak, látta, hogy eszem, erre kiakadt, hogy neki nem is vettem, és most mennyire kívánja azt, meg nem is gondolok rá.
És még én vagyok a szemét, mert mondtam, hogy :"DCe 1 hete még fogyóztál, meg nem akartál csokit enni, hiába nyújtottamÍ!" De hogy én nem értem meg minden...
Mi a fene baja van egy nőnek akkor, ha kitalálja, hogy fogyás, hiába mondják neki, hogy nád szálvékony, nem kell neki a csoki, majd 1 hét múlva a barátja a bunkó mert nem vett neki csokit...
Ilyenkor mivan???
Ez női érthetetlen logika. Mondom ezt nőként :D
Mindegy hogy fogyózik-e vagy sem, MINDIG kínáld meg vagy ne egyél előtte ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!