Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arra a következtetésre jutotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra a következtetésre jutottam hogy a férfiak abba a nőbe tudnak igazán beleszeretni, aki legalább a kapcsolat elején rosszul bánik velük, szemétkedik. (? )

Figyelt kérdés
Az olyan nőket, akik kimutatjàk hogy érdekli őket ez a kapcsolat, aki nem balhés, aki nem szòrakozik, abba nem szeretnek bele. Én a környezetemben ezt látom, mitől lehet ez? Nincsenek olyan férfiak, akik nem a fruskàkat szeretik meg?
2014. máj. 10. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Magamat tudom példának hozni, ez nagyjából így van. És miért? Azért mert a szemétkedés is már egyfajta emberi érzelmet mutat, eddig pedig másmilyen interakció nem igazán ért a lányok részéről.

Akik közömbösek velem vagy leszarnak, beléjük nem szeretek bele de akik szemétkednek ők már legalább éreznek valamit, még, ha ez negatív érzelem is, de ez is haladás.

Pechemre olyan nővel még csak egyszer találkoztam akinél valóban éreztem, hogy valamennyire is fontos vagyok a számára, vele össze is jöttem és, habár már szétmentünk de azóta is jóban vagyunk.

Szóval egyfelől igazad is van meg baromság is amit mondasz.

2014. máj. 10. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenki hüledezik, hogy "jajj, ö nem ilyen". De akkor hogy lehet ez? én is tapasztaltam egyébként, ràjöttem, hogy nem szabad jonak lenni, persze, szeretni kell, de kell hogy legyen egy szemét oldalad is, és bevesd néha! Nàlam bevàlt! Amiota nagyobb a szàm, bunkobb vagyok, a pàrom odaadobb:) Ha ez kell, hàt ezt adom:) Persze ettöl imàdom!
2014. máj. 10. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

érdekes, hogy mindenki tagadja, mégis ez van! :DD Fiúk, nem csak minket csaptok be, hanem magatokat is! miért fáj őszintének lenni? nem vagyunk hülyék, tudjuk mi a dörgés!

;)

2015. febr. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!