Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra a következtetésre jutottam hogy a férfiak abba a nőbe tudnak igazán beleszeretni, aki legalább a kapcsolat elején rosszul bánik velük, szemétkedik. (? )
Magamat tudom példának hozni, ez nagyjából így van. És miért? Azért mert a szemétkedés is már egyfajta emberi érzelmet mutat, eddig pedig másmilyen interakció nem igazán ért a lányok részéről.
Akik közömbösek velem vagy leszarnak, beléjük nem szeretek bele de akik szemétkednek ők már legalább éreznek valamit, még, ha ez negatív érzelem is, de ez is haladás.
Pechemre olyan nővel még csak egyszer találkoztam akinél valóban éreztem, hogy valamennyire is fontos vagyok a számára, vele össze is jöttem és, habár már szétmentünk de azóta is jóban vagyunk.
Szóval egyfelől igazad is van meg baromság is amit mondasz.
érdekes, hogy mindenki tagadja, mégis ez van! :DD Fiúk, nem csak minket csaptok be, hanem magatokat is! miért fáj őszintének lenni? nem vagyunk hülyék, tudjuk mi a dörgés!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!