Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eta8007 kérdése:

Egy k. val csalt meg!?

Figyelt kérdés
mit tegyek most, képes lehetek túllépni ezen, nagyon szeretem és túl sok minden köt össze minket. Tegnap mondta el: állítólag részeg volt és nem is élvezte. Na de higgyem is. Állandóan azt mondta az elmúlt években, hogy sosem ku...zna kapcsolat alatt, csak senkije sincs.
2014. máj. 10. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
dobd ki
2014. máj. 10. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Kedves kamukirálynő, menj sétálni, hogy mai megtépázott idegeid nyugalomra leljenek:xD
2014. máj. 10. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondok, hogy ha vele maradsz akkor csatlakozol a naiv idióta hüle pics***ák közé.

Ha van egy kis eszed akkor elhagyod.

2014. máj. 10. 20:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Miért gondolod xy hogy kamu. Bár az lenne és igen szívesen sétálnék, de a két kislányomat nem hagyhatom magára valamint ahhoz már késő van hogy Őket is vigyem.
2014. máj. 10. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kérd meg az uradat, hogy vigyázzon rájuk:D Ha van időd a net előtt üdülni, akkor sétálni is:)
2014. máj. 10. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj attol hogy a pàrod hozzà ment még nem k...a.
2014. máj. 10. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:

igen is kur**a az aki idegen pasival lefekszik.

Kérdező,ha van hova menned (szüleid, esetleg feltudsz tartani egy lakást)menj el minél hamarabb a kicsikkel.

2014. máj. 10. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Nos direkt kerültem az oldalt bizonyos személy kamu hozzá szólása miatt. A válasz: Mivel a hölgy Szó szerint K, tehát ezzel keresi a napi betevőt nincs kétség afelől, hogy K.

Egyébként: könyörgött,hogy adjak neki időt bizonyíthassa, hogy nem ilyen ember. Egyik este: mikor ismét nem engedtem, hogy velem aludjon hallottam hogy sír. Kezdem elhinni, hogy tényleg megszakadt az aktus ahogy Ő mondja: rájött, hogy hazavárják és ezt nem teheti. Persze sokat beszéltünk erről azóta és én még mindíg nem tudok úgy nézni rá, mint előtte ( talán sosem fogok) mégis folytatjuk. Olyan sosem lehet mint előtte, ezt Ő is belátta, nem is várja el tőlem, hogy így érezzek. A többi még a jövő titka.....

2014. máj. 28. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!