Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért ilyen a párom, mit tegyek?
És te még együtt vagy vele....
Most őszintén mit vársz? Igen, a kapcsolatotok rovására fog menni, ha okos vagy.
Ha buta, akkor mellette maradsz, ahogy öregszik egyre házsártosabb lesz, lehet még meg is ver az idő múlásával. A gyereketeket is pontosan ugyan így fogja nevelni.
Üvöltéssel, rejtett pszichikai agresszióval.
Én alapjáraton nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyet csináljon velem. Nem, hogy a párom. :D Azt meg is emlegetné. Dühkezelési problémákkal forduljon pszichológushoz, és a következő esetnél pedig olyan viszontlátásrát kap, hogy csak na.
A legfontosabb személy az életemben Én vagyok, míg nem születik gyerekem. Szóval velem csak senki se bánjon úgy, mint egy kutyával. Ha én nem engedem meg, az látszik a kiállásomon, ezért nem is próbálják megcsinálni.
Illetve nyilván olyan embertől fog gyerekem születni, akitől nem félek, és minden defektjével együtt egy csodás embernek tartok.
Nos, te félsz tőle. Tehát ideje tovább repülni.
Még az elején, ahogy olvastam a kérdést, az jutott eszembe, tuti Ikrek a párod horoszkópja :D
Na viccet félretéve.Miért alkudozol magaddal? Bizonygatod itt, hogy minden rendben köztetek, szeret, érezteti. Érezteti?? És mégis hogyan? úgy hogy kiabál veled, és minden ok nélkül, hülyeségeken kiakad. Meddig vársz, amíg meg nem üt? Nem vagyok egy pesszimista ember, és ismerni sem ismerlek titeket, én csak az eddigi információkból állítom ezt. NE legyen igazam..
Egyébként nem függsz tőle érzelmileg? Önbecsüléssel hogy állsz? Tiszteled magad? Azt az embert, aki nem tiszteli magát, egy másik ember sem fogja tisztelni. Lehet ezért meri megtenni veled ezt a párod, mert tudja, hogy úgysem szakítasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!