Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért ilyen a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom általában mindig nagyon kedves meg aranyos, el sem tudnám képzelni róla , hogy tud másképp is viselkedni, de sajnos néha előtör belőle a másik énje. Az egész hirtelen történik, és legtöbbször apró dolgok miatt leordítja a fejem. Olyan mintha nem ő lenne az, szerintem észre se veszi hogy beszél a másikkal, miután ez megtörténik utána meg úgy tesz mintha semmi sem történt volna ( kedves stb.) Elég ijesztő tud lenni amikor hirtelen tök váratlanul elkezd kiabálni. Már ezt egyszer megbeszéltük, mondtam neki hogy nem viselem el ha így beszélnek velem, főleg ha nem adtam rá okot. Félek hogy rámegy majd a kapcsolatunk. Valaki esetleg tudna tanácsot adni?
2014. máj. 12. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ő ilyen természetű,és ezt látta otthon is.Mindenkinek vannak hibái,neki ez a hibája,lobbanékony jellem,ezt tanulta,mint konfliktuskezelési módszert a szülei által.Ha olyankor nem lekezelő veled szemben,és utána bocsánatot kér,akkor működhet a dolog.Ehhez viszont neked is szeretned kell őt ezzel együtt.Persze más dolog egy üvöltöző vadbarom,aki bunkó és flegma veled,csak mert neki rossz napja van éppen.Gondold át,melyikről van szó.Talán benned is van hiba,talán néha te is úgy viselkedsz,ahogy nem kéne.
2014. máj. 12. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Az èn pàrom is ilyen.
2014. máj. 12. 20:12
 3/11 A kérdező kommentje:
az a legrosszabb , hogy apró dolgok miatt lesz ilyen pl?.: mutatott valami videót a számítógépen és közben szóltam egy szót és ő egyből: " ne pofázz bele" vagy papírra írtam és valamit elrontottam erre egyik pillanatról a másikra elkomolyodott és üvölteni kezdett, de mondhatnám azt is, hogy nem fogott a toll amivel írni akartam és amit másodszorra kerestem az sem. Ilyenek végett szinte kikel magából.Bele sem merek gondolni mi lenne ha valami komolyabb dolgot csinálnék.
2014. máj. 12. 20:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem .hogy úgy beszél az emberrel mint egy kutyával... szinte oktalanul
2014. máj. 12. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:

És te még együtt vagy vele....

Most őszintén mit vársz? Igen, a kapcsolatotok rovására fog menni, ha okos vagy.

Ha buta, akkor mellette maradsz, ahogy öregszik egyre házsártosabb lesz, lehet még meg is ver az idő múlásával. A gyereketeket is pontosan ugyan így fogja nevelni.

Üvöltéssel, rejtett pszichikai agresszióval.

Én alapjáraton nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyet csináljon velem. Nem, hogy a párom. :D Azt meg is emlegetné. Dühkezelési problémákkal forduljon pszichológushoz, és a következő esetnél pedig olyan viszontlátásrát kap, hogy csak na.

A legfontosabb személy az életemben Én vagyok, míg nem születik gyerekem. Szóval velem csak senki se bánjon úgy, mint egy kutyával. Ha én nem engedem meg, az látszik a kiállásomon, ezért nem is próbálják megcsinálni.

Illetve nyilván olyan embertől fog gyerekem születni, akitől nem félek, és minden defektjével együtt egy csodás embernek tartok.

Nos, te félsz tőle. Tehát ideje tovább repülni.

2014. máj. 12. 20:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos képtelen vagyok megválni tőle mert nagyon szeret engem és én is őt, nem értem miért változik ilyenné. Ezt az egyet leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk. Olyan jó lenen ha erre lenen valami megoldás.
2014. máj. 12. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem szeret ö téged. én el nem tudnàm képzelni hogy agressziv legyek a pàrommal! Ne vàrd meg amig tetlegességig fajul a dolog! Mert nincs messze!
2014. máj. 12. 21:25
 8/11 A kérdező kommentje:
pedig sokszor mondja hogy szeret meg érzem is hogy nem hazudik.... mégsem tudom megérteni miért csinálja ezt
2014. máj. 12. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Még az elején, ahogy olvastam a kérdést, az jutott eszembe, tuti Ikrek a párod horoszkópja :D

Na viccet félretéve.Miért alkudozol magaddal? Bizonygatod itt, hogy minden rendben köztetek, szeret, érezteti. Érezteti?? És mégis hogyan? úgy hogy kiabál veled, és minden ok nélkül, hülyeségeken kiakad. Meddig vársz, amíg meg nem üt? Nem vagyok egy pesszimista ember, és ismerni sem ismerlek titeket, én csak az eddigi információkból állítom ezt. NE legyen igazam..

Egyébként nem függsz tőle érzelmileg? Önbecsüléssel hogy állsz? Tiszteled magad? Azt az embert, aki nem tiszteli magát, egy másik ember sem fogja tisztelni. Lehet ezért meri megtenni veled ezt a párod, mert tudja, hogy úgysem szakítasz vele.

2014. máj. 13. 00:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Igy màr én is jàrtam, màr bànom hogy benne maradtam a kapcsolatban....
2014. máj. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!