Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foleg 20-30 eves lanyok valaszara vagyok kivancsi?
Egyszeru a tortenet: meguntam az hogy evek ota probalkozom ismerkedessel es par keresessel mert vagy egybol kikosarazas jon vagy barat zona. A 20-25 eves korosztalyu lanyok ezek szerint undorodnak az ilyen pasiktol.
Arra gondoltam, hogy 30 eves koromig nem ismerkedek es megvarom amig a noknek erik be a feje lagya es nem keresik az alompasit mindegyik pasiban.
A masik dolog amiert halogatnam a dolgot mert a 20 on eves nok a 30 eves pasikat reszesitik elonyben. Eleve eselytelen vagyok.
Szerintetek jol dontok?
nem teljesen támogatom a hozzá állásod :D
elmész mondjuk kocsmába és találkoztok mondjuk barátod barátaival, azokkal meg ismerkedsz és lehet h van köztük lány is, akivel megismerkedsz :)
máris meg ismertél egy lányt, aki még a partnered is lehet, láttam már ronda srácokat is becsajozni és láttam már olyanokat is akik 22 éves korukban jöttek össze és 7 év kapcsolat után házasodtak össze 30 éves koruk előtt :D 30 éves kor az az a kor ahol már lassan házasodni kellene.
ne zárkózz el a nők elől, nem tudhatod, h mikor veti rád magát az egyik :D
Fene se tudja..mind kettotok valaszaban sok igazsag van
.. de amugy tenyleg hihetetlen hogy a nalam 100 szor rosszabb pasik olyan nokkel jonnek ossze akikhez en oda se mennek mar. Nem ertem en ezt.
Egy nő mindig is az álompasit keresi, teljesen mindegy, hogy 15, 20, 30 vagy 40 éves. Az más, hogy idővel változik az értékrend, de nem túl sokat. A nők 30 évesen azért adják be könnyebben a derekukat, mert már férjhesz szeretnének menni...
Ha teljesen idegen környezetben ismerkedsz (pl bárok, klubbok stb) akkor ne is várd hogy a karjaidba omlanak. Olyan helyeken rengeteg tahó fordul meg, így minden nő bizalmatlan.
A barátzónából pedig ki lehet törni, ha magabiztos vagy és tudod mit akarsz.
De a csajozást szerintem ne nagyon akaszd szögre, mert attól nem válsz vonzóbbá, és csak "kiesel a gyakorlatból". Nagyon sok 20on éves nőnek is "be van érve a feje lágya", csak meg kell találni őket. Próbálj meg olyan térsaságban/ helyeken ismerkedni, ahová komolyabb lányok járnak, akkor talán könnyebb lesz. És ha a bizalmat fokozatosan építed ki, akkor talán nem pattintanak le olyan hamar. Bármennyire is szívdöglesztő lehetsz, ha "ajtóstól rontasz a házba" akkor ne csodálkozz ha lepattintanak.
Vagy tényleg próbálkozz idősebb lányokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!