Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fel vagyok fázva, lehet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de ezen elgondolkodtam. Egyébként már megyek kifele belőle, szóval már nem fáj, csak kicsit csíp, amikor pisilek. Szerintetek??2014. máj. 16. 16:41
1/5 anonim válasza:
Lehet, csak nem érdemes: Tovább adhatod, rászedhetsz valami mást is, vagy maga a mostani fertőzésed rosszebbodhat / kiújulhat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2014. máj. 16. 16:47
3/5 anonim válasza:
felejsd el !! tuti nem ! mi is igy csináltuk 2 x is ! még el élvezel adig okés..de mikor ki huzza utána lesz rossz érzés de nagyon !
4/5 A kérdező kommentje:
Uhh, köszönöm! Le is tettem róla! :)
2014. máj. 16. 16:54
5/5 anonim válasza:
szerintem amíg nem gyógyulsz meg addig nem kéne..hiába használtok óvszert, nem túl higiénikus,szerintem legalábbais.meg perszenem csak a higiénia miatt(kitudja h utána mi bajod lesz..)gumi nélkül meg pláne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!