Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na mi legyen? Kényszerkapcsolatba kerültem és félek a páromtól.
Mivel nekem nincs élő rokonom, albérletben éltem, feladva megszokott életvitelemet barátnőmhöz költöztem. Itt belevágtunk egy felújításba.
Most olyanokat hallok tőle, hogy én nem is adtam bele semmit, ő harcolta ki magának, egyre gyakrabban éli ki rajtam a komplexusait és már nem is hallgat rám. De egyenlőre még nem tudok innen elmenni.
Várható lesz, hogy ha bejelentem, hogy elköltözök, akár még pénzt is fog követelni, stb, ezért csöndben titokban kéne. Most lekötöttem az összes pénzem a számlámról 1 hónapig, hogy ha esetleg rávenne, hogy költsek és manipulálna, ne tudjak így maradjon megtakarításom.
Mit tegyek?
Maradjak még itt színlelve a dolgot (hisz ahogy elnézem ő is színlelte) egy ideig, pakoljak csöndben össze aztán hirtelen hívjak le egy költöztetőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!