Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki részegen szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki részegen szerelmet vall (de józanon még nem tette meg), akkor az a valaki tényleg szeret, vagy csak az alkohol mondatja vele?

Figyelt kérdés

Nagyon aranyos a srác, de tényleg, még részegen is, de nem ismerem egy hónapja se. Ha részegen, egy haverokkal eltöltött ivós este alatt írogatja, hogy ő ennyre meg annyira imád (egyéb rettenetesen cuki dolgok mellett), akkor tényleg szerethet, vagy csak a hangulat? Nyilván ennyi ismertség után nem fog józanul a szemembe nézni, és sírig tartó szerelmet esküdni.

Szerintetek? Reménykedhetek, hogy tényleg?

ő 28 éves, én 21 vagyok...

2014. máj. 16. 21:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én Timi vagyok. a pasi nevét nem leplezem le :)
2014. máj. 16. 22:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy azt kétlem, hogy érzelmeket táplálna az exe iránt, ő szakított, és azóta a csaj párszor vissza akart kerülni hozzá, de állítása szerint elhajtotta, amit én elhiszek neki.
2014. máj. 16. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Elég lett volna priviben..

Tényleg vicces, mert a srác így van, decemberben szaktott, és msot az exnőit hülyíti..vagyis nem, mert nem ajánl kapcsolatot, nem árul zsákbamacskat, csak az átalad említett dolgokkal fűzi a lányokat..

VAn akivel hei1-2szeösszejön, van akit csak fűz, mertregen olyaaan jó volt... Én nagyon csípem, nekem ugye csak haver, ezert tudok mindent:)

2014. máj. 16. 22:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Ő nem olyannak tűnik, mint aki csak hülyítene... és igenis kapcsolatot ajánl, nem erőltet semmit, és nem csak heti 1-2szer futunk össze egy gyors numerára. tényleg olyan, mintha egy pár lennénk, de ugye, kb 3 hete ismerem, az egy dolog, hogy én gyorsan szerelembe esek, de ezt mástól nyilván nem várhatom el, csak reménykedhetek, hogy ez viszonzásra lel. és időszűkében nem tudom, kialakulhat-e nála tényleg az, amit állít (és azért, félig-meddig mutat is...)
2014. máj. 16. 22:14
 15/16 Mcgalagony17 ***** válasza:

El foglak keseríteni. Ha valaki részegen szerelmet vall, maximum a pia által felturbózott kémia beszél belőle és nem az érzelmek. Jó esetben... Valamikor még kémia sincs. Én is jártam már így, és utólag be is vallott a srác, h nem gondolta komolyanxD

20 L

2014. máj. 16. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát, ez azért eléggé függ az illető személyiségétől. Én például részegen is csak annak vallanék szerelmet, akibe szerelmes vagyok. És csak olyan embereknek mondom el, hogy mennyire szeretem őket, akiket tényleg szeretek. Nekem az alkohol csak a gátlásaimat oldja, és nem veszem fel a rózsaszín szemüvegem.

Viszont én lány vagyok, nem fiú, de ismerek fiúkat, akiknél ugyanígy működik a dolog. Te ismered annyira, hogy érezd, hogy miért teszi. Ha meg nem, akkor figyeld meg hogy józanul hogy viselkedik veled, és vond le a megfelelő következtetéseket :)

2014. máj. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!