Egy húsibb lányt fogyasztani?
Bocsi, a provokatív címért, a kérdésem az lenne, hogy FÉRFI/NŐKÉNT tudok olyanról, hogy a kapcsolatban lefogyott a párotok idővel , és tudta is tartani ? A mostani lány akivel egy éve hm, elég közel vagyunk egymáshoz, lenne szó. Nagyon szép lány LENNE, ha letudna adni magáról 10kg, nagyon szeretnék vele lenni, de valahogy mindig taszítanak a testesebb hölgyek (elnézést!). A súlyával ő is tisztában van, csak azzal nem, hogy engem ez mennyire zavar, futni szokott, és oda is figyel mit eszik, de valahogy ugyan olyan. Genetikailag ennyire kódolva lenne az alkata ?
Érzelmileg nem merek komolyan belekezdeni, bevallom gonoszan nem szeretnék egy kövér nővel együtt élni. Szülés után még rosszabb lesz ? Amúgy kifejezetten okos nő, öntudatos, de valahogy a súlyával nem bír, hogy lehetne ezt feloldani ?
27F 25N

válasza:

válasza:Azért mert rosszul csinálja. Ha TÉNYLEG akar fogyni akkor meg a sport/mozgásban kérdezz.
Nem elég hogy "odafigyel" meg néha fut..
És genetikailag kövér nincs,csak olyan aki nehezen fogy.

válasza:Ismerek ilyet. 2 hónap alatt 10kg, most 47kg és gyönyörű.
Mennyire husi az említett nő? Magasság/súly?
(Csak hogy tényleg előnyös e számára lefogyni, és le tud e)

válasza:

válasza:

válasza:Jobb ha lekoccolsz és békén hagyod ezt a kis nőt, hogy hagy találjon rá egy nálad normálisabb pasi.
Lefogyni annak lehet, sőt kell is, aki nem fog +10kg-n görcsölni, hanem örül, hogy mellette lehet az adott nőnek. Függetlenül attól, hogy a vékony/molett nőket szereti.
Érted-érzed a különbséget?:DD

válasza:172cm és 70-75 (?) kg, nem mertem kérdezni konkrétan, nagyon érzékeny rá , amúgy az is gond, hogy tényleg tesz ellene legalábbis ő úgy gondolja szóval nem tudom, hogy mondjam neki, hogy ne sértődjön meg mivel azért javasolnák neki mást, mert nem látom a fogyást rajta , neki valahogy így jönne lenne, biztos sz@rul esne neki.
De ha le is fogy, mi lesz utána ? Meddig tarthat ? 1-2 botlás és ugyan ott tarthat ?
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem egy teltebb, ducibb lányt sokkal könnyebb megszerezni, mint egy vékonyat, mert egyrészt a mostani divat miatt úgyis alacsony az önbizalmuk, nem becsülik magukat sokra, és ezért nem is támasztanak olyan magas elvárásokat a pasikkal szemben, mint a vékonyabb...
Tehát nem egy alkoholgőzös ereszdelahajam-buliestére gondolok hatalmas veszekedéssel, ami aztán valahogy remélhetőleg rendeződik; hanem van valami nézeteltérés, esetleg vita is, és például egy üveg bor társaságában kivesézitek, és béke honol újra. Lehet ez járható út korlátozott számú alkalommal?
én azt tapasztalom hogyha bejön nekik akkor általában ez a perverziójuk..és ez engem ez meg taszít hogy pl ilyenek hogy a hasamra verné meg ilyenek.. nem hiszem el hogy nem találhatnék valami normális embert énis :( 157cm vagyok 80kg (fogyózok közben)
ez hánytól hány kg-t jelent,ha mondjuk a lány 176-7 cm magas
Mit lehetne hozzá nasikent fogyasztani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!