2 éve van kapcsolatom majdnem egy éve majdnem mindennaposak a veszekedések minden apró dolgokon viszont szeretjük egymást mi lenne rá a megoldás hogy vissza kapjam a régi énjét? Csalódott vagyok hogy elveszítem ez miatt

válasza:

válasza:

válasza:A régi énjét nem fogod visszakapni, kár is ezért kaparni. Az emberek előrefele változnak, az egyre több tapasztalat nem engedi hogy egy korábbi létállapotba visszakerülj. És ilyen tapasztalat pl az egy évnyi veszekedés is.
Ha folyton ez van, miből lehet tudni, hogy szeretitek egymást?
Kapcsolódó kérdések:
A régi iskolámban mindenki ismert mindenkit(legalábbis osztályszinten) sok mindent tudtunk egymásról,nagyon közvetlen volt mindenki. Az új iskolámban rengeteg ember van,és elég sok embert ismerek,mégis csak 1-2-vel alakult ki olyan viszony,hogy jól is érzem magam...
Több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő 20 én 19 éves. Az első év tényleg csodás volt, soha nem volt ilyen jó senkivel, pedig voltam már igazán szerelmes előtte is. Első évben sülve-főve együtt voltunk, aztán éltünk távkapcsban kb 8 hónapot, nem rég...
nagyon szeretem az exemet,1,5éve külön vagyunk,szakítás után jóba maradtunk,mindig számíthattunk egymásra,megbocsáltottam olyan dolgokat neki amiket más már nem tett volna meg...egyszer volt egy kapcsolata ami nem volt komoly.nekem nem volt senkim.de most van egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!