Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve van kapcsolatom majdnem...

Viracska20 kérdése:

2 éve van kapcsolatom majdnem egy éve majdnem mindennaposak a veszekedések minden apró dolgokon viszont szeretjük egymást mi lenne rá a megoldás hogy vissza kapjam a régi énjét? Csalódott vagyok hogy elveszítem ez miatt

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
változtassatok
2015. febr. 11. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha vissza akarod kapni azt az énjét, amit te képzeltél el magadnak, de nincs neki, akkor arra nincs megoldás.
2015. febr. 11. 00:29
 3/5 tetro ***** válasza:
100%
mégis honnan veszed, hogy nem ez az igazi énje? töprengsz rajta még majd 20-30 évet?
2015. febr. 11. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy ám.. :)
2015. febr. 11. 00:40
 5/5 PearlDiver ***** válasza:
100%

A régi énjét nem fogod visszakapni, kár is ezért kaparni. Az emberek előrefele változnak, az egyre több tapasztalat nem engedi hogy egy korábbi létállapotba visszakerülj. És ilyen tapasztalat pl az egy évnyi veszekedés is.

Ha folyton ez van, miből lehet tudni, hogy szeretitek egymást?

2015. febr. 11. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Az új suli óta nem tudok igazán feloldódni, csak pár ember társaságában. Mi lehet a megoldás?

A régi iskolámban mindenki ismert mindenkit(legalábbis osztályszinten) sok mindent tudtunk egymásról,nagyon közvetlen volt mindenki. Az új iskolámban rengeteg ember van,és elég sok embert ismerek,mégis csak 1-2-vel alakult ki olyan viszony,hogy jól is érzem magam...

Neki túl kevés a szex, nekem túl kevés az érzelem. Már semmi nem a régi. Mi a megoldás?

Több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő 20 én 19 éves. Az első év tényleg csodás volt, soha nem volt ilyen jó senkivel, pedig voltam már igazán szerelmes előtte is. Első évben sülve-főve együtt voltunk, aztán éltünk távkapcsban kb 8 hónapot, nem rég...

Régi vagy az új? Ebben az esetben melyik a megoldás?

nagyon szeretem az exemet,1,5éve külön vagyunk,szakítás után jóba maradtunk,mindig számíthattunk egymásra,megbocsáltottam olyan dolgokat neki amiket más már nem tett volna meg...egyszer volt egy kapcsolata ami nem volt komoly.nekem nem volt senkim.de most van egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!