Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire hátrány, ha egy 27 éves pasi, még szeret mesétket, animációs filmeket nézni?
Én olyan családból jövök, ahol szerintem édesapám némelyik mesét jobban szeretett, mint én gyerekkoromban. Ráadásul már én is 26 éves "vénlány" vagyok, de még mindig várom a nagyobb animációs filmek premierjét, és szívesen nézem a régi kedvenceket is. Viszont mellette megnézem a komolyabb filmeket is, tehát nem érzem magam gyerekesnek. Sem viselkedésben, sem hozzáállásban.
Egyébként szerintem plusz pont a későbbi gyerekvállalásra nézve, hogy a kedves apa jelölt nem hülyeségnek titulálja a gyerek meséjét, és nincs harc, hogy mit nézzenek. (pl én emiatt utáltam nagyszülőknél lenni, mert a mese szar, és csak a foci meg a dáridó meg a nótaidő a jó műsor...)
Szóval amíg felelősségteljes, és nem gyerekes az a 27 pasi, addig tetszik, hogy hasonló az érdeklődési körünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!