Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért k*vázik? Miért csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért k*vázik? Miért csal meg? És akkor miért van velem? (Kifejtés bőven lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég nagy problémám van...1 éve vagyunk együtt a párommal aki most lesz 30 éves, és ugyan nem beszélünk túl sokat a jövőről, de nagyon családbarát emberként ismertem meg (én jóval fiatalabb vagyok nála, a 20-as éveim elején) imádja a gyerekeket, és 3 hónap után, de otthon is bemutatott mindenkinek, és mindenki azt gondolja róla, hogy ő lesz egyszer a legjobb apuka a világon. A szex is jó, bár sokat vitázunk, de egyáltalán nem nagy dolgokon...Néhány hete tudok róla (megtudtam jelszavakat) hogy k*váknak (ráadásul kb 30-as éveik végén járó, 40-es nőknek) irogat...akkor egyszer lebuktattam, letörölte magát az oldalról és esküdött hogy nem csalt meg.De megint új oldalakon is megtaláltam. Mi a baj velem??? Lehet hogy ha leadnék pár kg-t (nem vagyok a legjobb formámban de nem vagyok 80 kg-s, sőt még 70 sem, csak nem vagyok a toppon épp) akkor befejezné ezt? Vagy ha kevesebb lenne a vita??? Vagy...???? Szeretem és nem tudom mi tévő legyek! Lehet olyan férfit találni aki nem csal meg és mondjuk nem is iszik? (Rossz tapasztalataim voltak, bár még nincs sok, hiszen fiatal vagyok, de ezek annál rosszabbak...) Segítsetek...félek hogy nem tudom ott hagyni őt. Ti mit lépnétek?
2016. jún. 21. 11:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
85%
Azért csinálja, mert hagyod. Ki kell dobni, ennyi.
2016. jún. 21. 11:12
 2/36 anonim ***** válasza:
pedig ott kellene
2016. jún. 21. 11:12
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy elötted az elet ha valaki nem tud megbecsülni ra kell adni a kabatot es megmutatni merre van az ajto!!!
2016. jún. 21. 11:13
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Es a nem létező önbizalmad igy fog egyre lejjebb es lejjebb süllyedni A megnagyobb semmibe. Maris azt kérdezed, TE miben nem vagy jo, ahelyett, hogy azt mondanád, én ezt nem érdemlem meg, nem kell o nekem, mert egy utolso suttyó.
2016. jún. 21. 11:17
 5/36 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Arra már sikeresen rájöttél, hogy nagy gáz van veled... csak nem úgy ahogy gondolod!

A gond ott van, hogy nem tudsz önálló nő lenni, nem tudsz egyenlő partner lenni egy kapcsolatban. És valahol ez visszaüt. Most pl úgy, hogy egy olyan férfi mellett vagy aki nem tud megbecsülni. A férfival nem lesz boldog jövőtök. Nem azért mert te kevés vagy hozzá, hanem azért, mert ő kibökte a szemed a szerelem illúziójával, te meg úgy kapaszkodsz ebbe az ábrándképbe, mintha ezután többé nem lehetnél már boldog. És amíg fel nem fogod, hogy ez szemfényvesztés, addig nincs más hátra, mint eljárni a halálkeringőt, ahol évről évre, ássa alá a maradék önbecsülésed és lelkierőd, míg a végén meg törsz, és ezzel össze nem zúzza a varázstükröt. Akkor meg fogod látni a valóságot, de a fiatalságod oda és a lelked is romokba lesz.

Ha most mégis úgy döntesz, hogy a problémát a gyökerénél akarod kezelni, akkor nehéz döntéseket kell meghoznod. Első körben függetlenné kell válnod, mindenkitől, így ki kell lépned ebből a kapcsolatból. És dolgozni a jellemeden, a belsődön, hogy az ne legyen ilyen szolgáltatott és megingatható.

2016. jún. 21. 11:18
 6/36 anonim ***** válasza:
18%

Az, hogy neten ismerkedik, flörtölget, nem jelenti azt, hogy megcsal, vagy meg akar csalni...

Ezt én is csinálom munkában unalmamban nőket nézegetek, tinderezek, szexchat-elek...

Hogy miért csinálom? Mert unatkozom...

Hogy meg fogom e csalni a feleségemet?

Határozottan nem...

2016. jún. 21. 11:20
 7/36 anonim ***** válasza:
87%
6os: szerinted ez miért szórakoztató? Megalázó a feleségednek és ha megtudná, nem véletlenül akadna ki. Engem pont nem érdekelne, hogy a kukija a gatyájában marad-e vagy sem, az érdekelne, hogy megalázó a viselkedése rám nézve. Az én férjem ilyet nem engedne meg magának. Soha. Szerencsére elég intelligens, hogy felmérje, hogy mit is jelent ez.
2016. jún. 21. 11:24
 8/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. :( 22 éves vagyok. :(
2016. jún. 21. 11:27
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Azert csinalja, mert nehez olyan fiatalka, naiv, buta lanykat talalni aki ezt hagyja, de mellette ot is lehet dugni. Neki ez igy tok kenyelmes. Te is meg vagy, aa luvnyak is megvannak. Felevente egyszer lebukik, akkor van egy pici hiszti, de majd elmulik. Egy 30-as no mar reg kib...ta volna mint azt a bizonyos macskat.
2016. jún. 21. 11:30
 10/36 A kérdező kommentje:
De nem lehet, hogy ha kevesebb vita lenne vagy ilyesmi, akkor abbahagyná ezt? Vagy hogy amit a 6os írt, hogy nem is találkozik velük "csak" írogat? Mondjuk akkor sem értem... :(
2016. jún. 21. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!