Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem jogosan zavar, hogy a párom inkább előbb facezik, és utána beszél velem?
És nem,nem vagyunk gyerekek,se tinik.
Két éve vagyunk együtt, a párom sokat utazik a munkája miatt, így hétvégente vagyunk együtt csak.
Emiatt jelentős részét teszi ki a beszélgetéseinknek a telefon. Mikor külföldön van alig tudunk beszélni, ezért mindig úgy egyeztünk meg,hogy amint az országba ér, felhív.
Tudtam,hogy kb 7óra körül kell beérjen,de fél óra elteltével se volt semmi jelzés. Kezdtem aggódni, hogy nem történt-e valami, felhívtam és akkor mondta,hogy hát épp most ért át, épp akart már hívni...
S akkor látom,hogy azelőtt 10 perccel már volt fent, ami azt jelenti,hogy átjött, de inkább először fb-zett s utána jelzett volna(vagy nem is,ha nem hívom) hogy mi van vele.
Nektek nem esne rosszul? Nem tudom hogy kezeljem felnőtt módjára ezt, mert pitiáner dolognak tűnik de azért mégiscsak sértő,hogy először gondol arra az oldalra, mintsem jelezzen nekem hogy szerencsésen átjött az országba. :/
Nekem pl van h a telóm itt ott ahol van wifi mutatja h fent vagyok,pedig nem.
Kérdezz rá finoman.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!