Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet ez még?
A párommal másfél éve vagyunk együtt az utóbbi fél évben azt vettem észre hogy nagyon elhidegült tőlem.Próbáltam ezt vele megbeszélni, de mindig kerülte a témát és az okot sose mondta meg csak annyit mondott megpróbál odafigyelni. Pár napja egy komolyabb beszélgetés során végül elmondta, hogy mi az oka annak hogy így viselkedik. (Egy ideig depressziós voltam és nagyon megviselték a rendszeres kiborulásaim) Akkor ezt megbeszéltük azt mondta ő is szeretné hogy ezt rendbe hozzuk. Azóta látom hogy picit megváltozott sokkal közlékenyebb és látom hogy azért igyekszik. Csak kicsit félek azért, hogy olyan nagy kárt okoztam amit már nem lehet megjavítani. Az én részemről a kiváltó okok megszűntek így igazából tenni se tudok semmit hogy segítsek ebben és ez a tehetetlenség kicsit bosszantó is. Szerintetek van még remény?
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!