Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez "válogatás"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez "válogatás" vagy teljesen normális?

Figyelt kérdés

21 éves fiú/férfi vagyok (kinek mi), eddig egy tartós kapcsolatom volt, de egy éve nincs semmi, és senki.

Igényem viszont egyre inkább lenne egy barátnőre.

Sajnos kilátástalannak tűnik a helyzet, de amióta egyedülálló vagyok azóta lett volna lehetőségem legalább három párkapcsolatra.

A baj viszont,hogy -mint minden embernek-, nekem is vannak igényeim a lány külsejét illetően.

Alapjáraton nem tetszenek a szőkék, és már bocsánat-, de undorítónak tartom ha egy lány kövér.

Kifejezetten tetszik, ha van mit rajta fogni, és ugyan így undorítónak tartom az anorexiás állapothoz közeli lányokat is, de a kövérséget nem értem meg...tudom,hogy van aki beteg,meg a "genetika", és csak azért kövér (igaz, bárkit megkérdezel ő biztos beteg, és alig eszik.."alig")

Voltam kövér én is, és a fogyást lehetetlennek láttam, de sikerült, és évek óta szenvedés nélkül tartom magam, szóval úgy gondolom ez 90%-ban akarat kérdése.

Mindegy is, a lényeg,hogy van az amikor a lány tapad a fiúra (ami önmagában is visszataszító tud lenni)...na ez a három eset mind olyan volt, elsőnek egy kissé telt szőke, aki bár aranyos volt nagyon, de sehogy sem jött be, így bármilyen csúnya szó is, de "lekoptattam".

Másodiknak egy még ducibb, szinte velem azonos súlyú szőke lány, aki még ráadásul roma is volt félig, ami még nem is gond , de az apja meg a testvérei olyan "tipikusak" voltak,hogy azt nem tudnám tolerálni.(meg az ő lányuknak roma férfi kell elvet vallják)

Jelenleg meg az egyik munkatársam van rámállva, elég érezhetően, jelentős túlsúllyal bír ő is...Vele mondjuk jól elvagyok, mert megértjük egymást, jól elbeszélgetünk, de nagyon "nem" kategória.

(ráadásul elmondtam neki a kövér nőkről alkotott véleményem még régebben, és biztos emlékszik rá, de egyetértett vele akkor, és úgy látom ,hogy ő nem tartja magát annak, pedig szerintem feljebb menne a mérleg alatta, mint alattam (90 kg vagyok). Ez meg a másik amitől frászt kapok, mikor azzal nyugtatják magukat,hogy nem kövérek.

A legjobb barátom szerint nagyon válogatok, és szerinte ez nem jó, mert a külső így meg úgy, -erről kifejtette a véleményét-, meg hogy ott az a munkatársam is, jól elvagyok vele miért ne?

Nem is csúnya lány, de ...nem tudom azt elmondani,hogy milyen rossz lenne...szóval most tényleg gondoljunk bele,hogy 3 gyerek után meg mi lesz vele?vagy akár 1 után?

De az is tök más, mert itt nem arról van szó,hogy a nő nézzen ki x gyerek után is úgy mint egy topmodell, csak tényleg ha már most ennyire nem törődik magával, akkor hogy fog kinézni 50 évesen?Jó, mindegy mert lehet nekem meg akkora már fel sem áll, csak hát azért...remélem érthető mire gondolok, meg hogy miért.

Feltételezem,hogy ide többnyire lányok/nők járnak írni/olvasni, és talán ti kevésbé értitek meg, de egy fordított esetben, ha van egy kövér, dzsungel szőrös férfi aki talán még igénytelen is, de kedves, és szeretne örökké,az akkor sem elég.(?!)

Elnézést kérek, ha van itt olyan ducibb nő akit megsértettem, ez az egyéni véleményem, ezt gondolom,próbáltam kevésbé bunkón fogalmazni.

A kérdést meg azért tettem fel, mert olyan rossz érzés,hogy vágyom egy lányra, a sors meg szinte sorban dobálja a lehetőségeket, és nem tudok ezekkel élni mert nem élhetek velük magam miatt.

2016. jún. 23. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek.Ha nem tetszenek,akkor igazad van,hogy nem jösz össze velük.Ők sem örülnének,ha csak azért kellenének,mert nincs más és te sem tudnád úgy szeretni őket,mint ahogyan egy olyat,aki bejön külsőre is. 31/N
2016. jún. 23. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel gond. Azt mondjuk nem értem hogy a szőkékkel mi bajod, de senki sem tökéletes. :)
2016. jún. 23. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem válogatósság, legalább normális vagy hogy nem jössz össze egy menet miatt vele, hisz lyuk-lyuk... Van elképzelésed és majd jön egy lány aki megfelel hidd el, csak most kell egy kis türelem, én is így voltam. :)

Ízlés kérdése hogy ki mit szeret, pl én se vonzódom a testesekhez és a zöldszeműekhez (ne kérdezd miért), egy kis plusz nem gond, de a sörhas és társai nem, mert én se vagyok testes, átlagos homokóra, úgy meg nem jövök össze senkivel hogy na majd én megváltoztatom, ha pedig nem tetszik külsőre az csak később lesz gond...

2016. jún. 23. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, a kérdésedet kiemelt példaként állítanám az itteni pasik 90%-a elé. Le a kalappal, komolyan. Rég láttam már olyat, aki korrekt módon tudott nyilatkozni a neki nem tetsző nőkről is.

(Mondom ezt úgy, hogy én sem lennék az eseted. :) )

Kérdésedre válaszolva, a válogatás normális, és az igényeid is tök korrektek. Mindenkinek más az ízlése, a tied épp ez, na és? :)

Igazából, ha "annyira" jól ellenétek a kolleganőddel, akkor rögtön kimenne a fejedből, hogy hát ő egy kicsit testesebb. Mivel nincs így, ezért felesleges is lenne kapcsolatba kezdened vele, csak azért, mert a haverod ezt mondta. Persze, tök jól elvagytok, de ha nincs meg a vonzalom, akkor az max. barátság.

Szokták mondani, hogy a külső mindegy, ha igazán szerelmes az ember, és én azt gondolom, hogy ez igaz is. Az említett dzsungel-kövér férfi nyilván ha nem az esetem, akkor nem kerülök hozzá közelebb. De ha másmilyen apropóból közel kerülünk, és beleszeretek annyira, hogy azt mondom, nem érdekel a dzsungel, akkor az már más szitu. Viszont ha annyira taszít, mint téged a saját példáid, akkor nulla lesz a vonzalom, nem lesz miből szerelemnek kialakulnia.

Én azt mondom, nem kell kompromisszumot kötnöd, de ne ragaszkodj a listádhoz, ha egyébként _minden_ más stimmel, amit elvárnál az adott kapcsolattól.

2016. jún. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!