Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok/párok! Adjatok tanácsot! Véleményt! Mindent elfogadok! Lehet még csodás? A többi lent!
Az iszonyat kevés valóban. Én 48 vagyok, de napi szinten szexelünk.
Milyen tanácsot szeretnél?
Igen. Egy baráti párnál volt hasonló a helyzet. Náluk az jelentette a megoldást, hogy elkezdtek úgy viselkedni, mint a kapcsolatuk elején, és olyan is lett tőle a kapcsolat, mint az elején volt. Magyarán: újra elkezdtek randizni, flörtölni, meghódítani egymást, apró kedveskedések, bókok, stb.
Nőként mondom: ezzel azzal tud tűzbe hozni a párom, ha például este spontán elmegyünk meginni valamit, és közben folyton bókol és majd felfal a szemével, folyamatosan érezteti, hogy kíván. Ez + egy pohár bor, némi beszélgetés, flörtölgetés, az együtt töltött idő után már én vagyok az, aki leteperi. Tessék randizni, udvarolni, meghódítani a másikat!
8 év után elég nehéz változtatni bármin is.
Szerintem egyszerűen mond ezt el neki - minden mérce szerint kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!