Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hisztis, vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

A párommal és 3 barátjával, plusz az egyiknek a barátnőjével tegnap estére közös program volt. Megnéztük a Trónok harca évadzáróját, majd 10-15 percet beszélgettünk róla kb, max 20-at.

Utána bekapcsolták a meccset a fiúk, és végig azon viccelődtek, vagy olyan ősrégi sztorikat meséltek, amikhez nem tudtam hozzászólni, vagy egyéb olyan témákról beszéltek, amikhez szintén nem tudok hozzászólni. Ezzel amúgy nincs is baj.

A baj számomra inkább azzal van, hogy a párom 2 órán keresztül nem is foglalkozott velem. 3x szólt hozzám, 1: kérek-e inni, 2: egy 3 szavas viccet mondott, 3: válaszolt egy kérdésemre, és ennyi. Én végig ott ültem kukán, egy szót nem tudtam hozzászólni a témákhoz, ő pedig rám se bagózott.

Mikor mindenki hazament, szóvá tettem, és hatalmas veszekedés lett belőle. Mindig a másik csajjal példálózott, hogy az tuti nem fog hisztizni, mert jókedvűen mentek haza a párjával, és mért csak én hisztizek ilyeneken, jajj egy este nem foglalkozott velem, nem vagyok normális, én ki akarom őt sajátítani.

DE azt nem veszi számításba, hogy az a csaj konkrétan MINDENKIT ismert ott rajtam kívül kb 6-7 éve, mert ők mind egy korosztály, 5-ükből 4-en egy suliba is jártak gimiben, én vagyok csak az "újonc" mert én fiatalabb vagyok mint ők. Szóval az a csaj mindenkit ismer hosszú évek óta, én a páromat egy éve ismerem kb, a barátait meg kb 8-10 hónapja, de nem sokat találkoztam velük, de azoknak a találkáknak a felénél is inkább csak piáltak.

Ráadásul eléggé nehezen ismerkedem, ezt tudja is a párom, de ennek ellenére mindig próbálkozok pl kérdezgetem az "idegeneket", próbálok beszélgetni új emberekkel, de a barátai nem túl nyitottak, hiába próbálkoztam velük, nem sokra mentem, ugyanúgy nem tudok ellenni velük.

De a párom csak sarkított, hogy ha egyetemre megyek akkor is neki kell jönnie, és segíteni ismerkedni a szaktársaimmal, mert én nem leszek rá képes, meg ilyenek.

Ő nagyon megharagudott rám, én pedig nagyon sértve érzem magam.

Tudom hogy inkább tini kategóriának tűnik a kérdés, de én 20/L vagyok, párom 23/F. Ráadásul itt normálisabb válaszokat kapok, mintha a tini kategóriába írtam volna.

2016. jún. 28. 09:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ráadásul kb. 20 percről beszélünk...
2016. jún. 28. 11:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Milyen 20 perc? Valamit nagyon félreértettél!

20 perc volt az, amit a sorozatról beszélgettünk, amihez ÉN IS hozzá tudtam szólni.

És utána KÉT ÓRÁN KERESZTÜL csak olyanról folyt a téma, amihez egy mukkot nem tudtam szólni.

2016. jún. 28. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Valóban félreértettem, de a véleményem ettől nem változott.
2016. jún. 28. 12:30
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem tök cuki vagy. Na az a helyzet, hogy ez kölcsönös dolog kéne, hogy legyen. Nem csak neked kellene nyitnod a többi ember felé a társaságban, hanem nekik is feléd. Ha ez nem történik meg, akkor annak valami oka lehet. Vagy nem bírnak valamiért, vagy egoisták, nem befogadóak, kirekesztőek. Ezt kéne megtudni, hogy mi bajuk veled. Kell ahhoz egy intelligencia is, hogy egy jól összeszokott társaság találjon más témákat is, amikhez esetleg az új emberke hozzá tud szólni. Ha ez nincs meg, akkor azt hiszem rossz ember mellett vagy, ugyanis ő is tagja annak a társaságnak, ergo nem épp intelligens ő sem, ahogy a többiek sem.
2016. jún. 28. 13:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Én nem is értem, hogy miért barátkozik velük.

A párom rendkívül okos, olvasott, szinte mindenhez hozzá tud szólni, nagyon nyitott, barátságos, a legtöbb új emberrel szinte azonnal elkezd beszélgetni és ismerkedni.

A barátai pedig... maga a párom mondta, hogy az egyik érzéketlen és nagyon sokat piál, a másik pedig felszínes és önző. Egyedül a harmadik barátjára tud csak jót mondani, vagyis ott elsősorban jót mond, míg a másik kettőnél hamarabb jönnek elő ezek a negatív jelzők, mint a pozitívabbak, ami szerintem nem jó.

Mint írtam, a párom nagyon barátságos, ismerkedős, míg a másik két barátja nagyon nem nyitnak az új emberek felé, konkrétan mindig csak a páromnak mesélnek valamit, csak hozzá szólnak, nem a társasághoz, ha az én barátaimmal összejön egy találka és ott vannak ők is.

A harmadik barátja meg kis cuki, nem sokat beszél, aranyos nagyon.

Az első két barátját nem értem... szerintem már inkább azért van ez a ragaszkodás, mert minimum 10 éve barátok. De ha a párom is elsősorban negatívat tud rájuk mondani, szerintem nem túl jó dolog.

2016. jún. 28. 13:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, csak az lett, amit írtam. Nem épp intelligens emberek. Hogy miért barátkozik velük a partnered? Két dologra tudok gondolni: legbelül mélyen vágyik arra, hogy ilyen laza életet éljen, avagy balanceként vannak jelen ezek a laza emberek az életében, nehogy túlságosan bekomolyodjon önmagától?
2016. jún. 28. 13:34
 17/17 omba ***** válasza:

Tapintatlan dolog volt.

Amikor nagyobb társaság volt nálunk, és egy holland barát, időnként rá szóltam a barátaimra, hogy angolul inkább, mert állati gáz, hogy az egyik vendég teljesen kirekesztődik a beszélgetésből.

Valami ilyesmi a helyezted. Nem hiszti ez.

2016. jún. 29. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!