Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hisztis, vagy nekem van igazam?
A párommal és 3 barátjával, plusz az egyiknek a barátnőjével tegnap estére közös program volt. Megnéztük a Trónok harca évadzáróját, majd 10-15 percet beszélgettünk róla kb, max 20-at.
Utána bekapcsolták a meccset a fiúk, és végig azon viccelődtek, vagy olyan ősrégi sztorikat meséltek, amikhez nem tudtam hozzászólni, vagy egyéb olyan témákról beszéltek, amikhez szintén nem tudok hozzászólni. Ezzel amúgy nincs is baj.
A baj számomra inkább azzal van, hogy a párom 2 órán keresztül nem is foglalkozott velem. 3x szólt hozzám, 1: kérek-e inni, 2: egy 3 szavas viccet mondott, 3: válaszolt egy kérdésemre, és ennyi. Én végig ott ültem kukán, egy szót nem tudtam hozzászólni a témákhoz, ő pedig rám se bagózott.
Mikor mindenki hazament, szóvá tettem, és hatalmas veszekedés lett belőle. Mindig a másik csajjal példálózott, hogy az tuti nem fog hisztizni, mert jókedvűen mentek haza a párjával, és mért csak én hisztizek ilyeneken, jajj egy este nem foglalkozott velem, nem vagyok normális, én ki akarom őt sajátítani.
DE azt nem veszi számításba, hogy az a csaj konkrétan MINDENKIT ismert ott rajtam kívül kb 6-7 éve, mert ők mind egy korosztály, 5-ükből 4-en egy suliba is jártak gimiben, én vagyok csak az "újonc" mert én fiatalabb vagyok mint ők. Szóval az a csaj mindenkit ismer hosszú évek óta, én a páromat egy éve ismerem kb, a barátait meg kb 8-10 hónapja, de nem sokat találkoztam velük, de azoknak a találkáknak a felénél is inkább csak piáltak.
Ráadásul eléggé nehezen ismerkedem, ezt tudja is a párom, de ennek ellenére mindig próbálkozok pl kérdezgetem az "idegeneket", próbálok beszélgetni új emberekkel, de a barátai nem túl nyitottak, hiába próbálkoztam velük, nem sokra mentem, ugyanúgy nem tudok ellenni velük.
De a párom csak sarkított, hogy ha egyetemre megyek akkor is neki kell jönnie, és segíteni ismerkedni a szaktársaimmal, mert én nem leszek rá képes, meg ilyenek.
Ő nagyon megharagudott rám, én pedig nagyon sértve érzem magam.
Tudom hogy inkább tini kategóriának tűnik a kérdés, de én 20/L vagyok, párom 23/F. Ráadásul itt normálisabb válaszokat kapok, mintha a tini kategóriába írtam volna.
Milyen 20 perc? Valamit nagyon félreértettél!
20 perc volt az, amit a sorozatról beszélgettünk, amihez ÉN IS hozzá tudtam szólni.
És utána KÉT ÓRÁN KERESZTÜL csak olyanról folyt a téma, amihez egy mukkot nem tudtam szólni.
Én nem is értem, hogy miért barátkozik velük.
A párom rendkívül okos, olvasott, szinte mindenhez hozzá tud szólni, nagyon nyitott, barátságos, a legtöbb új emberrel szinte azonnal elkezd beszélgetni és ismerkedni.
A barátai pedig... maga a párom mondta, hogy az egyik érzéketlen és nagyon sokat piál, a másik pedig felszínes és önző. Egyedül a harmadik barátjára tud csak jót mondani, vagyis ott elsősorban jót mond, míg a másik kettőnél hamarabb jönnek elő ezek a negatív jelzők, mint a pozitívabbak, ami szerintem nem jó.
Mint írtam, a párom nagyon barátságos, ismerkedős, míg a másik két barátja nagyon nem nyitnak az új emberek felé, konkrétan mindig csak a páromnak mesélnek valamit, csak hozzá szólnak, nem a társasághoz, ha az én barátaimmal összejön egy találka és ott vannak ők is.
A harmadik barátja meg kis cuki, nem sokat beszél, aranyos nagyon.
Az első két barátját nem értem... szerintem már inkább azért van ez a ragaszkodás, mert minimum 10 éve barátok. De ha a párom is elsősorban negatívat tud rájuk mondani, szerintem nem túl jó dolog.
Tapintatlan dolog volt.
Amikor nagyobb társaság volt nálunk, és egy holland barát, időnként rá szóltam a barátaimra, hogy angolul inkább, mert állati gáz, hogy az egyik vendég teljesen kirekesztődik a beszélgetésből.
Valami ilyesmi a helyezted. Nem hiszti ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!