Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt párommal. Neki a vékony lányok tetszenek csak. Én messze állok tőle. Viszont ez okoz olyan gondokat, hogy képtelen lefeküdni velem. Nem vagyok súlyosan elhízott, sőt kövér sem, egyszerűen hiába van kint a bordám pl, alkatilag más géneket örököltem... Nem akar szakítani, de képtelen arra hogy fel is álljon neki.... Nekem meg borzalmas érzés, mert hiába töröm magam.2016. jún. 30. 09:10
2/7 anonim válasza:
Egyreszt szerintem kamuzik, es vannak ott sulyosabb problemak a szerszammal a hatterben (impotencia pl.), csak konnyebb rad kenni.
Masreszt meg miert is alazod meg magad ezzel? Ja, hogy annyira szereted hogy ez is megeri? Akkor csak tessek, de ne panaszkodj kozben.
3/7 anonim válasza:
Azt tudod tenni, hohy sürgősen elhagyod. Ne haragudj, de minek vagytok együtt?? Senkinek sem jó így, ráadásul az önbizalmadat is tönkreteszi.
4/7 anonim válasza:
hát nem tudom, hogy ez fog e működni így...
ha eddig nem működött, akkor valószínűleg később sem fog...
23F
5/7 anonim válasza:
Egy év alatt nem szexeltetek mert te nem vagy vékony alkat??
Nem a másik nemhez vonzódik talán?
6/7 anonim válasza:
Minek vagy együtt olyannal egy éve akinek nem áll fel rád a cerkája? Szép kis kapcsolat. Lehet hogy impotens. Én duci vagyok de mindig kíván a párom szóval ez baromság. Ha előtte vékony lettel volna aztán elhíztál az más. Hogy jöttetek egyáltalán össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!