Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért csináljátok ezt?

Férfiak miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Eleinte megy a "eddig hozzád foghatót se találtam", elhívsz randizni, van kémia. Dicsérsz,elárasztasz kedvességgel,figyelemmel,kepekkel. Majd eltűnsz,halogatod a második randit. Időleges ghosting.

Mi zajlik le ilyenkor?

ma 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom a randin rájött, hogy mégsem vagy olyan jó.
ma 13:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mégsincs kémia vagy kattant.
ma 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
15%

"Eleinte megy a "eddig hozzád foghatót se találtam", elhívsz randizni, van kémia. Dicsérsz,elárasztasz kedvességgel,figyelemmel,kepekkel."

Tudod egy ponton túl ennek illő kölcsönösen is beindulnia, nem csak egyoldalúan. Egyre több mai nőnél látni hogy fogalmuk sincs ilyen alap dolgokról, csak kapni, kapni, meg én, én, én, minden rólam szóljon. Aztán nem értik ha a másik fél pár hét egyoldalú teperés után kijózanodik. És levonja a következtetést hogy a másik fél vagy nem érdeklődik, vagy pofátlan és hülye. De sok ilyet láttam mostanában, hogy a nő nem értette mert korábban játszmázott, meg játszotta az elérhetetlent, aztán akkor kapart a másik után amikor már túl késő volt.

ma 13:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
De itt még csak egy randi volt.
ma 13:57
 5/14 A kérdező kommentje:
3, nem tudom,miért általánosítasz, de én éppen az a típus vagyok,aki igenis viszonozta/viszonozza a figyelmet. Az elérhetetlen dámát sosem játszom, de nekem eddig úgy tűnt,a férfiaknak ez inkább visszatetsző,mintsem pozitívum.
ma 14:23
 6/14 A kérdező kommentje:
1,ha így van,jó nagyokat hazudott utána. Elég erős kijelentéseket tett. De nyilván a tettek hangosabbak, nem véletlen a kérdés sem.
ma 14:25
 7/14 A kérdező kommentje:
4, és? az azt jelenti,hogy lehet csak úgy beférkőzni a másik bizalmába,majd visszaélni vele? Szerinted a randik erről kell, szóljanak?
ma 14:26
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
Ez pont női szokas. Meg nokent neked nem mindegy, ha televagy matchekkel es neked csak valogatni kell? Nehogy mar neked legyen rossz. Ott a kovetkezo ferfi.
ma 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a tipikus értékesítői viselkedés. Mosolyog, haver, érdeklődik, mondja, amit hallani akarsz. Aztán amint kiderül, hogy már van ilyen porszívód, úgy otthagy, mint kutya a gumit.
ma 15:06
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg nem sikerült jól az első randi, ezért halogatta a másodikat. Egyébként nem csak férfiak csinálják ezt, sokan inkább ghostinholnak minthogy elmondják nem akarnak semmit.
ma 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak! Ezt ti ilyenkor miért csináljátok? 22l

Randiztam egy sráccal azóta is tartjuk a kapcsolatot és mondogatja h akar velem még találkozni. Azt mondta h kövi héten végig ráér tegnap rám is írt kora reggel, írtam neki, délután még írt és azóta nem reagált. Volt már egyszer ilyen mikor közeledtünk a talihoz h így...

Fiúk/férfiak, ezt miért csináljátok társkeresőn?

Ráírtok a csajra, hogy szia. Ő válaszol, hogy szia. :) Aztán megkérdezed mizu, ő válaszol, hogy pl. semmi különös, veled? Erre eltűnik a fiú. Ez többször megtörtént már. Közben összejönnek ilyenkor valaki mással vagy miért tűnnek el?:D

Fiúk/Férfiak, ezt miért csináljátok?

Ismerkedtek egy lánnyal, jól elvagytok..de egy idő után mikor tudjátok, hogy több is lehetne belőle szóval akár kapcsolat is (pl. Csókolóztok az egyik randi alkalmával). Akkor elkezditek a lányt lesz*rni a beszélgetések során.. nem úgy írtok mint előtte, ritkábban...

Kalandor férfiak! Mit gondoltok, miért csináljátok ezt?

Olyan nők is válaszolhatnak, akiknek már volt dolguk olyan férfival, aki későn kezdte el kiélni magát, de elég határozottan ez volt a terve. Tegyük fel, hogy találkozik valakivel, sokadjára pereg le ugyanaz a forgatókönyv. Csak meghódítani a nőt, és vége a...

Egy éjszakás kapcsolat utáni üresség ellen tanácsok? Férfiak? Miért csináljátok ezt? (22/N)

22/N vagyok, aki sose lett volna ilyesmire rászorulva. A környezetemben mindenki csinosnak tart, értelmesnek, de lelkileg teljesen selejtté váltam az elmúlt évek alatt. Két komoly kapcsolatom volt, tehát amióta elkezdett érdekelni a másik nem, állandóan kapcsolatban...

Férfiak! Miért csináljátok ezt?

A kérdésem a következő: Miért hitegettek egy lányt, ha csak szexre kell nektek? Miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy csak szex és más semmi? És, amikor megkaptátok a lányt, akkor miért kell sértegetnetek, megaláznotok? Tisztelet a kivételnek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!