Férfiak miért csináljátok ezt?
Eleinte megy a "eddig hozzád foghatót se találtam", elhívsz randizni, van kémia. Dicsérsz,elárasztasz kedvességgel,figyelemmel,kepekkel. Majd eltűnsz,halogatod a második randit. Időleges ghosting.
Mi zajlik le ilyenkor?

válasza:

válasza:"Eleinte megy a "eddig hozzád foghatót se találtam", elhívsz randizni, van kémia. Dicsérsz,elárasztasz kedvességgel,figyelemmel,kepekkel."
Tudod egy ponton túl ennek illő kölcsönösen is beindulnia, nem csak egyoldalúan. Egyre több mai nőnél látni hogy fogalmuk sincs ilyen alap dolgokról, csak kapni, kapni, meg én, én, én, minden rólam szóljon. Aztán nem értik ha a másik fél pár hét egyoldalú teperés után kijózanodik. És levonja a következtetést hogy a másik fél vagy nem érdeklődik, vagy pofátlan és hülye. De sok ilyet láttam mostanában, hogy a nő nem értette mert korábban játszmázott, meg játszotta az elérhetetlent, aztán akkor kapart a másik után amikor már túl késő volt.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Randiztam egy sráccal azóta is tartjuk a kapcsolatot és mondogatja h akar velem még találkozni. Azt mondta h kövi héten végig ráér tegnap rám is írt kora reggel, írtam neki, délután még írt és azóta nem reagált. Volt már egyszer ilyen mikor közeledtünk a talihoz h így...
Ráírtok a csajra, hogy szia. Ő válaszol, hogy szia. :) Aztán megkérdezed mizu, ő válaszol, hogy pl. semmi különös, veled? Erre eltűnik a fiú. Ez többször megtörtént már. Közben összejönnek ilyenkor valaki mással vagy miért tűnnek el?:D
Ismerkedtek egy lánnyal, jól elvagytok..de egy idő után mikor tudjátok, hogy több is lehetne belőle szóval akár kapcsolat is (pl. Csókolóztok az egyik randi alkalmával). Akkor elkezditek a lányt lesz*rni a beszélgetések során.. nem úgy írtok mint előtte, ritkábban...
Olyan nők is válaszolhatnak, akiknek már volt dolguk olyan férfival, aki későn kezdte el kiélni magát, de elég határozottan ez volt a terve. Tegyük fel, hogy találkozik valakivel, sokadjára pereg le ugyanaz a forgatókönyv. Csak meghódítani a nőt, és vége a...
22/N vagyok, aki sose lett volna ilyesmire rászorulva. A környezetemben mindenki csinosnak tart, értelmesnek, de lelkileg teljesen selejtté váltam az elmúlt évek alatt. Két komoly kapcsolatom volt, tehát amióta elkezdett érdekelni a másik nem, állandóan kapcsolatban...
A kérdésem a következő: Miért hitegettek egy lányt, ha csak szexre kell nektek? Miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy csak szex és más semmi? És, amikor megkaptátok a lányt, akkor miért kell sértegetnetek, megaláznotok? Tisztelet a kivételnek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!