Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy nagyon ronda sráccal, ha belsőre rendben van?
Olyan nincs, hogy meg nem tetszettel senkinek!!
Esetleg nem mondta el, hogy tetszel neki, de biztos volt mar olyan csaj, akinek bejottel. Ha meg nem (ami sztem kizart), akkor valoszinuleg nem jo helyen keresgelsz! Annyi csaj van a vilagon, az orszagban, csak meg kell oket talalni.
Es ha megnyugtat nekem se volt meg senkim es en is mar 18 eves vagyok. Mindig visszautasitanak azok a fiuk, akik nekem tetszenek es egyaltalan nem mondanam, hogy csunya vagyok. Lehet te se is csak bebeszeled magadnak azt, hogy csunya vagy es ez gatol a csajozasba...
Ha azt gondolod magadról, hogy csúnya vagy, miért nem változtatsz a külsődön?
Új ruhatár, új frizura, gyúrhatsz is stb.
Ugyan már! Biztos van akinek tetszel, vagy találni fogsz egy olyan lányt, akivel meg lesz a közös szimpátia!(:
Legyen önbizalmad! Amiken tudsz azokon változtass, amiken nem, azok miatt kár aggódni.:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!