Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a leggazabb dolog randin?
Figyelt kérdés
Nem kell nev !! Csak kor es nem *(Ferfi,No,Egyebb) ! De ha nem irod be a korod nemed No Problem ! Nektek mi volt a leggazabb dolog randin ?#randi #bakkik
2013. okt. 30. 11:42
21/25 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :D Volt amelyik teleg vicces es volt amelyik teleg gaz ! De az a lenyeg hogy mar nevetek rajta ! :D Koszonom !
2013. okt. 31. 09:57
22/25 anonim válasza:
Első randin, puszi-puszi után azzal kezdeni, hogy ne haragudj ott van az exem, megfognád a kezem :D
23/25 anonim válasza:
5 perc után akkorát estem a jégkorival, hogy úgy fájt a fenekem, hogy alig bírtam menni. Utána még kb egy évig minden frontot megérzett a hátsóm! :)
24/25 anonim válasza:
Életem legrosszabb randija volt. A srác nagyon hadart, és nem értettem mit beszél. Aztán megkérdezte, hogy megyünk-e enni, mert hogy ő szörnyen éhes. Mondtam oké, de én ettem otthon. (nem volt arról szó, hogy kajálni mennénk) Megérkeztünk az étterembe, ő pedig leült MELLÉM, de ez volt az első randink (és hála istennek az utolsó is), úgyhogy én kényelmetlenül éreztem magam, és megkérdeztem, nem baj, ha átülök vele szembe. Kihozták a pizzáját, és mondta, hogy de egyek már belőle. Nem voltam éhes, de ettem pár szeletet, mert annyira unszolt. Emberek, ő megevett szó szerint másfél szelet pizzát és kidőlt hogy ő mennyire tele van, és engem továbbra is unszolt. Valahogy benyomtam három szeletet, aztán pechemre lekéste az első buszt és feltétlenül haza akart kísérni.
25/25 anonim válasza:
Elhívott az adott személy vacsorázni. Fél órát vártam a férfira. Hagymás ételt rendelt, így a lehelete nem volt az igazi. Nem elég, hogy egész kaja alatt csámcsogott és az orrába, valamint a seggébe turkált még desszertnél oda is fingott és jót nevetett rajta. Mikor mentünk a kijárat felé, négykézláb jött utánam. Igazi álom randi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!