Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás mit, hogy, merre, mikor? ("tört. " alul)
Már elég régóta beszélgetek egy lánnyal e-mailon, meg MSN-en keresztül (minden nap szoktunk órákig beszélgetni). Nagyon jól elvagyunk szinte 96% egyformák vagyunk, szóval nagyon sok a közös téma! Mind ketten tetszünk egymásnak és már ő is szeretne találkozni. (Mához számított (nov.21 szombat) jövő héten hétvégén.
Beszéd témából biztos nem lesz hiány! (Már mindent tudunk egymásról :D) Csak köszönni, vinni valami kis csokit vagy nem tudom mit, és a találka végén mi legyen???? Mit szokás ilyenkor csinálni??? Amúgy sztem biztos hogy csak sétálgatnánk vagy nem tudom.
17/F(én) és 15/L(ő)
Ne vigyél ajándékot, puszival köszönj. Szerintem :)
A végén meg bármi lehet
szia!
Valami kis csokit vigyél. Arra is jó, hogy eltereld a figyelmet az esetleges "izgulásról". Ha tényleg bejöttök egymásnak, lehet puszi a tali végén , de semmi több. Szerintem első randinak legyen meg a varázsa. És még egy fontos dolog! Tali után 1-2 órával (vagy amikor már tudod, hogy biztos hazaért) hívd fel telefonon és kérdezz rá, hogy mikor érne rá legközelebb? ;))
Nah idefigyelj ecsém:
-vigyél neki csokit, virágot még véletlenül se! nőnek virágot csak szülinap névnap évforduló meg ilyen alkalmakra szabad vinni! és akkor is csak egy szál vörös rózsát.
-Ha vevő rád akkor azt észre fogod venni, nah akkor nem szarozzál le kell smárolni, nem kell egyből ledugni a nyelved atorkán, de egy szájrapuszi kötelező. Ha ez nincs meg az első randin akkor a csaj elkezd kombinálni, h biztos nem is tetszik neked, és onnanstol el van b@szva...
-és ne aznap hivd fel hanem másnap este!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!