Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki sikerrel a kitartással?
Figyelt kérdés
Olyanokat várok, akik mondjuk nem nyerték el választottukat elsőre, másodikra stb. de valahogy mégis sikerült, akár hosszú idő után is, kitartással, stb.-vel2014. máj. 8. 12:34
1/16 anonim válasza:
Volt! 9 év ismeretség után adta be a derekát a csaj.
2/16 anonim válasza:
4èv :) mikor megismertem akkor volt tùl egy szakìtáson..4èv után kezdődött el a kapcsolatunk..de nagyon nagyon szeretem..ennyit vártam rá , ès megèrte :)1,5ève lassan hogy egyūtt lakunk :)
3/16 anonim válasza:
1-es biztos, hogy beadta? nem lehet, hogy csak álmodtad:D
4/16 anonim válasza:
Altalaban az ilyen az kieroszakolt kapcsolat sok nehezseggel es keves boldogsaggal jar, mert ez nem igazi szerelem, csak amolyan "najo vegulis nem olyan rossz gyerek... meg kedves... turheto... najo, hat vegulis okes.."... de egymkapcsolstnakmnem errol kell hogy szoljon
5/16 anonim válasza:
# 1 ahelyett, hogy békén hagytad volna XD
6/16 anonim válasza:
Biztos mert vele voltam elég sokáig. És a végén ő mondta hogy nem is tudja miért húzta ilyen sokáig a dolgot.
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem mindenkinèl kierőszakol az ilyen kapcsolat...az èletben törtènhetnek csodák..ès szerintem aki kitartò és van benne bizonyìtási vágy annak sikerül..ha feladja azzal csak elveszìti..
8/16 anonim válasza:
6-os, most hogy hogy nem vagytok együtt?
9/16 anonim válasza:
Jo, nyilvan nem mkndehol kieroszakolas, mindig vannak csodak es kivetelek:)
de az is benne van, hogy messze nem er egy ilyen kapcsolat egy olyan nyomaba, amikor tenylegesen egymasra talal ket ember
10/16 anonim válasza:
Nem, én ennyi ideig nem várok egy emberre, beteges. Pasizok, és elfelejtem.
Ha évekkel később újra felbukkan, az más dolog, főleg, hogy nem tartottam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!