Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki sikerrel a kitartással?
Kitartás! éljen szálasi
aki kitartó az komolyan gondolja, foggal átrágja magát a betonfalon is ha kell
2014. máj. 8. 12:48
NEM! és ezt általánosságban értem...ugyanis ha lesz is párkapcsolat belőle az szánalomkapcsolat....régen rossz ha csak azért jön össze velem egy csaj, mert kiskutya módjára X évet vártam rá és ÉN ÉN ÉN akartam jobban őt mint ő engem! Vagy van kölcsönösség és egyforma lelkesedés mindkét fél részéről vagy megette a fene...gondolj bele hol a bizalom? Tudnál megbízni benne, azzal a tudattal, hogy X év "szenvedés" után lett nagy kegyesen a barátnőd? Kérdés: Ki irányítja a kapcsolatot ? A csaj? Neked tesó kiszolgáltatott helyzeted lesz , mert mindig az az ügy ura aki kevésbé szeret a csaj pedig tudja hogy veled bármit megtehet, mert neked ő fontosabb mint neki te! Legyen már önbecsülésed! Legyél Férfi...Azok a pasik kitartóak és évekig "küzdenek" egy lány kegyeiért akik szerencsétlenek..határozatlanok...kishitűek és nem tudnak szelektálni a nők között, mert nem kellenek egy csajnak se ezért kétségbeesetten kapaszkodnak egy csajba, mert ha nem jön össze úgy érzik egyedül maradnak! Ezt a nők is tudják!!!!!!!!!!!!!
2014. máj. 8. 12:55
elment külföldre dolgozni és amikor vissza jött azt mondta nincs értelme fojtatni mert megy vissza. Azóta nem is láttam.
2014. máj. 8. 12:56
11es, nem azzal van gond, hogy a betonfalat ragja at, hanem hogy a masik akaratat veszi semmibe... ha a masik azt mondja igen, akkor azt milyen komolyan tudjuk venni, ha meg azt mondja nem, akkor nem szabad elfogadni? Hogy is van ez?
2014. máj. 8. 12:57
15/16 A kérdező kommentje:
én másfél év után mondtam egy lányra, hogy jöhet, és nem "szánalomkapcsolat" lenne belőle - csak változott. Én is.
Az egy megközelités, hogy "a másik döntésének tiszteletbentartása", nade elutasitás között vannak különbségek... mert ha "fúúúúj majd pont te mennyé má a picába" és a kicsit könnyes szemek, "most senkit nem akarok, sorra küldöm el a pasikat. Egyedül jó most, nem akarom elkötelezni magam", akkor hadd legyen jogom megpróbálni ismét
Ahogy erzed, hat nyugtasd magad ezzel:D
ha valakinek tenylegesen bejon valaki, nem utasitja el... ha jol erzi magat vele, nem utasitja el
ha nem erzi jol magat ele, abbol em lehet jo kapcsolat.... ez ilyen egyszeru, nem kell bonyolitani
2014. máj. 8. 13:16
Kapcsolódó kérdések: