Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetetk is egy csődtömeg...

Szerintetetk is egy csődtömeg vagyok?

Figyelt kérdés
18F vagyok es meg soha nem volt csajom es az utobbi honapban nagyon megtetszett nekem 1 lány aki nagyon kedves és rendes ! Nagyon sokat beszéltem vele nagyon jól talált a szó az izlésünk is egyforma nagyjábol ! Egyik nap viszont nagyon jól éreztük magunkat és megkérdeztem tőle hogy van e valakije ? Mondta hogy nincs ! Errefel bátorkodtam megkérdezni tőle hogy nem akarna jarni velem ? Es aztmondta hogy sajnos ez nem mukodhet kozottunk mivel hogy Leszbi vagyok ! Ugy érzem hogy egy hatalmas csődtömeg vagyok !

2014. nov. 7. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul érezted. A csaj hibás.
2014. nov. 7. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
:D loool
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez szívás, de ettől még vagy leszel csődtömeg. Majd találsz valakit, aki nem leszbi.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*nem vagy csődtömeg
2014. nov. 7. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
csak kifogás volt
2014. nov. 7. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vagy csak kamuzott a csaj h ne máshogy kelljen lekoccolnia
2014. nov. 7. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól miért lennél csődtömeg, hogy ő leszbikus?
2014. nov. 7. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
manapság ez már nem meglepő.
2014. nov. 7. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Fiú létedre,te soha nem tehetsz semmiről. itt a partnered volt, hibás
2021. dec. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetetk is bunkóság? Látta de nem ír vissza, legalább annyit írhatna h nem akar beszélni, ne írjak neki, nem?

Sokan azt mondják, h nem biztos h tud írni, attól h látta, de sztem ez hülyeség. Egyrészt telóról is tud írni, meg ha megnézni volt 4-5 másodperce, akkor arra is lenne hogy minimum annyit írjon, hogy nem ér rá vagy nem akar beszélni velem, de valami reakciót írhatna...

Egy csődtömeg vagyok szerintetek? Szánalmas?

23 éves lány vagyok Eléggé mély pontra került a kapcsolatom. Sajnos épp vizsgaidőszak előtt kezdődött májusban. Utána egész júniusban borzasztó volt de igyekeztem megerőltetni magam és a tanulásra koncentrálni, ez ment is valamennyire bár a gondolataim végig máshol...

Más is szégyelli magát és nehezebben tud emiatt ismerkedni a lányokkal?

Nagyon kínos, de még sosem volt barátnőm, sosem szexeltem, smárolni is csak részegen két idegen lánnyal és nem is emlékszem sok mindenre őszintén szólva. A lányok biztos megérzik mekkora csőd tömeg vagyok igaz? Szerintem józanon ezért sem kellek egynek sem, na meg hát ronda is vagyok, pechemre.

Mi az oka szerintetetk annak, ha egy lánnyal nagyon jól megértjük egymást, hasonló a habitusunk, az értékrendünk, a világnézetünk, mégsem lesz belőle kapcsolat?

Hozzáfűzném, hogy ez a lány, akivel ötször találkoztam ő írt nekem egy társkeresőn, tehát nyilván megtetszett neki a bemutatkozóm, és a fotóm, különben nem írt volna. Két-három hétig leveleztünk, és utána került sor a találkozóra. Az első találkozón 4,5 órát töltöttünk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!