Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem akarnak minden téren egyenrangúak lenni a férfiakkal?
Hányszor hallom, olvasom, hogy megismerkedtem egy férfival. Tetszik nekem, de alig keres.
Színpatikus nekem egy férfi, de nem közeledik hozzám.
Tehát a nők egy része semmit nem tesz a saját érdekében.
Várják, hogy a sült férfi a szájukba repül?
Lehet, hogy én lakom "rossz" helyen, "rossz" társoságban mozgok, de pont azt vettem észre, hogy a nők egyre inkább kezdeményeznek. Ami szerintem nem baj.
Szerintem úgy a jó, ha mindkét fél már az elején kölcsönösen tesz a kapcsolatért!
"Elektromos birka"
Köszönöm a privátodat. Találó név:-)))
Szerintem nem kéne általánosítani. Ha egy nő nem akar egyenjogú lenni MINDEN szempontból (tehát szeretne ugyanannyi fizetést kapni UGYANAZÉRT a munkáért, szavazati jogot, egyforma elbírálást pl oktatásban, bíróságon, stb, de csak ilyesmiket, semmi mai szemmel nézve túlzást), ÉS elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen, azzal nincs baj. Azzal se, ha engedi, hogy a férfi meghívja, kinyissa neki az ajtót, stb. De cserébe legyen nő a kapcsolatban, ha összeköltöznek az illetővel, főzzön rá és végezze a házimunka nagyobb részét, stb. Ha valaki ezt az utat választja, miért lenne ő rossz? Azért mert MÁS NŐK meg hisztiznek a mindenben egyenjogúságért? Aki MINDENBEN egyenjogú akar lenni, annak nem kell elvenni a nehéz táskáját hazafelé a boltból, nem kell kihúzni neki a széket és nem kell meghívni semmire. Neki úgy lesz jó. De ne akarjuk már azt mondani, hogy az összes nőnek kötelező ugyanolyannak lenni.
Persze oké, van aki minden jót akar és semmi rosszat ami ezzel jár, de vegyük már észre h ez a ritkább rész. A nők egyik nagy része azt akarja, hogy kezeljék nőként és ennek megfelelően nőként is viselkedik, egy másik nagy része meg azt akarja, hogy egyenjogú legyen, nekik nem kell kinyalni a s3ggüket. De ez két külön csoport, nem kéne őket összemosni. Az a pár hülye meg így járt, aki semmire nem jó és mellette még elvárásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!