Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az internetes társkeresésről, illetve milyen tapasztalataitok vannak? 29/F
Én csak hébe-hóba szoktam felnézni, de nekem se túl rózsás a tapasztalatom.
Az ingyenesen (pl. love.hu) olyan mély a színvonal, hogy egy év alatt kb. 3-4 lánynak írtam, de azok cs*sztek válaszolni, mert úgyis napi 20-30 levelet kapnak.
A fizetősökön valamivel jobb a felhozatal (értsd: külsőleg nemcsak bányarémek vannak, bár ki tudja, ebből is mennyi az igazi profil), de ott se viszik túlzásba a válaszolást.
Az elittársról személyes tapasztalatom nincs, de ismerősök elmondása alapján nem nagyon jön be az, hogy az ember nem tud önállóan keresni, hanem az arcába tolják a jelölteket, akik lehet, hogy 300 km-rel távolabb laknak, míg helyből senkit se ad fel...
*Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bizonyos okokból nyilvános képet nem szoktam kitenni, de a levélben mindig leírtam, hogy természetesen van fényképem.
27F
5 hónapot voltam fent társkeresőn, a csajokespasik.hu-n. Fizetősön voltam, magyarul havi 1500 forintot fizettem, hogy akkor és annak tudjak írni, akinek és amikor akarok és hogy láthassam a nők képeit nagyban.
Az 5 hónap alatt:
-Írtam vagy 100 lánynak.
-Abból visszaírt vagy 40.
-Abból randit sikerült leszervezni durván egy tucattal (12).
-Abból 7-tel csókolóztam.
-Abból 3-mal lefeküdtem.
-Abból 1 már több, mint fél éve a barátnőm.
Szerintem a társkereső nagyon megéri. Hangsúlyozom, ez egy normál társkereső oldal, nem egy szexpartner kereső.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!