Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek egy olyan...

Hogyan ismerkedjek egy olyan helyen leszbikus csajokkal, ahol nincs semmi?

Figyelt kérdés
Gondolom kitaláltátok már, hogy Miskolcról beszélek. Az égvilágon nincs itt semmi, még egy jobb szórakozóhely sem. Az utcán még mégsem mehetek oda, hogy "Szia! Leszbi vagy? nekem bejössz!" Akkor mégis, hogy tudnék magamnak esetleg egy tartós kapcsolatra partnert találni?
2010. ápr. 4. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
én azt hittem, mucsaröcsögéről beszéltél, ott sincs semmi. így nem válaszolok, bocsi.
2010. ápr. 4. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
wtf ? :S
2010. ápr. 4. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
kamu.
2010. ápr. 4. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
kamuu
2010. ápr. 5. 09:58
 5/5 anonim válasza:
sanyíí
2010. ápr. 21. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan ismerkedjek az iskolában?

Középiskolába járok és le szeretném szólítani az egyik ismeretlen lányt. Hogyan tegyem? Egy évvel fiatalabb nálam.

Suliba ismeretlen lányokkal hogy ismerkedjek?

Hogy mennyek oda, mikor, mit mondjak? Tippeket lécci :(

Mit tegyek?

Van egy 12. -es lány, nagyon tetszik, de én csak 9. vok és mindíg az osztály társaival van és nincsen elég önbizalmam, hogyan ismerkedjek idősebb lányokkal? (A lecsesző, lenéző üziket légyszíves mellőzzétek)

Hogyan és hol ismerkedjek lányokkal alkohol nélkül?

19 éves vagyok és ha volt bármilyen kapcsolatom egy lánnyal az mindig buliban történt. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nők 90%-a ittasan majdnem bárkivel belemegy bármibe. Egy szórakozóhelyen leginkább csak egyéjszakásokat lehet találni, ami pedig azért hülyeség,...

Hogyan ismerhetem fel, ha valaki leszbikus?

Szeretnék lánnyal randizni, mert egyrészt elegem van a fiúkból, másrészt pedig mindig is éreztem ezt a vágyat, és szeretném kipróbálni, hogy milyen lehet egy kapcsolat egy lánnyal... :) Senki nem tud erről a környezetemben, mert mivel még tapasztalatom sincs ezen a...

Hogyan ismerkedjek interneten? Mit írjak az első kölcsönös szimpátia után?

Neten próbálok ismerkedni, de nem sok sikerrel. A kezdeti flörtölés után mit írjak, és utána hogy jussak el odáig, hogy találkozzunk? Nem tudok mit írni egy ismeretlen személynek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!