Hogyan ismerkedjek egy olyan helyen leszbikus csajokkal, ahol nincs semmi?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Középiskolába járok és le szeretném szólítani az egyik ismeretlen lányt. Hogyan tegyem? Egy évvel fiatalabb nálam.
Hogy mennyek oda, mikor, mit mondjak? Tippeket lécci :(
Van egy 12. -es lány, nagyon tetszik, de én csak 9. vok és mindíg az osztály társaival van és nincsen elég önbizalmam, hogyan ismerkedjek idősebb lányokkal? (A lecsesző, lenéző üziket légyszíves mellőzzétek)
19 éves vagyok és ha volt bármilyen kapcsolatom egy lánnyal az mindig buliban történt. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nők 90%-a ittasan majdnem bárkivel belemegy bármibe. Egy szórakozóhelyen leginkább csak egyéjszakásokat lehet találni, ami pedig azért hülyeség,...
Szeretnék lánnyal randizni, mert egyrészt elegem van a fiúkból, másrészt pedig mindig is éreztem ezt a vágyat, és szeretném kipróbálni, hogy milyen lehet egy kapcsolat egy lánnyal... :) Senki nem tud erről a környezetemben, mert mivel még tapasztalatom sincs ezen a...
Neten próbálok ismerkedni, de nem sok sikerrel. A kezdeti flörtölés után mit írjak, és utána hogy jussak el odáig, hogy találkozzunk? Nem tudok mit írni egy ismeretlen személynek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!