Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta pasikkal h álltok csajok?
Figyelt kérdés
Én pl kifejezetten lusta vagyok.
Mindenhova autóval megyek és a lehető legközelebb állok meg. Ha valahol nincs közel hely inkább be se megyek hanem keresek más alternatívát.
Nem mosok nem főzők... egyszóval semmilyen házimunkát nem végzek. Erre mindre van emberem aki elvégzi relatíve olcsón. Legtöbb időmet az autóban és a gép előtt töltöm vagy nyaralok. Évente legalább 1 nagyobb 2-3 hetes és több kicsi 2-3 napos nyaralás.
Így totál stresszmentes és nyugodt életem van. Nektek is ilyen?
2016. jún. 26. 20:59
1/20 anonim válasza:
Ez így oké, ha fizetsz érte embert, nyilván fizetnéd tovább, ha összejönnél valakivel, mert normális nő nem fogja helyetted meg a cselédek helyett ingyen megcsinálni.
2/20 anonim válasza:
Nekem attól még nyugodt életem van, hogy elindítom a mosógépet néha, és 100 méterrel többet kell gyalogolnom mondjuk a színház bejáratáig :) Nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás, hisztisnek tűnsz, de másnak meg lehet nincs gondja vele.
3/20 anonim válasza:
Kizárt, hogy kelljen ilyen pasi.
5/20 anonim válasza:
Biztosan fogsz találni olyan csajt, aki bukik a pici puhára.
6/20 anonim válasza:
Nem bírom a lusta embereket, nem is értem őket. Amit te itt felvázoltál, hátborzongató, taszító. Én nem tudnék ilyen enberrel együtt lenni. Kondizni jársz? Vagy mint a malacot, úgy tartod magad? N
7/20 anonim válasza:
Kuka. Tohonya semmirekellő férfi nekem nem kell.
9/20 anonim válasza:
En ideges leszek, ha nyaralni megyek. Utalom.
En nem birnam ki az ilyen eletet.
N
10/20 Sunshinedoll válasza:
Az, hogy autóval jársz, meg nem szeretsz sétálni, az egy dolog. Az alapvető dolgokat nem intézed el, amik arra valók, hogy saját magadról meg a környezetedről gondoskodni tudj, de hát van pénzed, szal megoldod,de hogy ráadásul a számítógépezésen kívül az égvilágon semmi nem érdekel, elég gáz. Elég ingerszegény tagnak tűnsz. Valószínűleg az égvilágon semmi közös nem lenne bennünk, szóval nem jutnánk el addig, hogy kapcsolat közben bukjon ki, hogy engem idegesít a lustaságod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!