Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lusta pasikkal h álltok csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lusta pasikkal h álltok csajok?

Figyelt kérdés

Én pl kifejezetten lusta vagyok.

Mindenhova autóval megyek és a lehető legközelebb állok meg. Ha valahol nincs közel hely inkább be se megyek hanem keresek más alternatívát.

Nem mosok nem főzők... egyszóval semmilyen házimunkát nem végzek. Erre mindre van emberem aki elvégzi relatíve olcsón. Legtöbb időmet az autóban és a gép előtt töltöm vagy nyaralok. Évente legalább 1 nagyobb 2-3 hetes és több kicsi 2-3 napos nyaralás.

Így totál stresszmentes és nyugodt életem van. Nektek is ilyen?

2016. jún. 26. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nos, ha egy ilyen lusta dög pasi mellett magam is kényelmes és munkamentes életet élhetnék, mert a fizetett cselédje engem is kiszolgál, akkor egye fene.Bár nem az esetem egy puhány, tohonya alak.Jó oldala a dolognak, hogy valószínűleg hamar válnék gazdag özveggyé, mivel a lustaság fél egészség.
2016. jún. 27. 19:04
 12/20 A kérdező kommentje:

2 -es és 10-es jó csaj lehet ;)

ők nem háborognak ilyen dolgokon hanem ha nem is értenek egyet mégis lazán kezelik a helyzetet.

2016. jún. 27. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Én se vagyok egy olyan ember,aki sose nem tud meglenni a s e ggén egy percig sem,mert állandó mehetnékje van,de ez már undormány.Mosogatni rühellek,de ha nincs mosogató gép,meg kell csinálni magad után legalább.Főzni nagy ritkán főzök így,hogy egyedlálló vagyok.Valahogy utálok csak magamra főzni,jobban megéri,ha másra is tudok,de olyanra,akit szeretek.

Ilyen pasitól biztos menekülnék,mert ha berág,akkor nem akar átjönni a szomszédba se meglátogatni,ha ott laknék.

Szóval az egy dolog,hogy valaki nem ügyes a sportokban,de ha ennyire kényelmes,az nekem taszító.

22/N

2016. júl. 3. 14:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Miért kéne a mosogatást megcsinálni, én még a mosogatógépbe bepakolásra se pocsékolok időt, arra van a takarító h ezeket elvégezze.
2016. júl. 4. 14:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok sikert egy golddiggerhez,mert épeszű nő le nem áll veled.Ok,megfizeted a takarítót,de mintírtad,máshoz is ennyire lusta vagy.Ambíció nélküli pasi meg nagyon kevés nőnek kell hosszú távra.
2016. júl. 4. 15:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Ambició nélküli? Attól h vki lusta még sokmindent elérhet az életben ;)

Bár a szexhez már kevesebb kedve van az tuti :D

2016. júl. 4. 15:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Sok mindent elérhet, de úgyis lusta lesz hozzá, mert ahhoz meg kell mozdulni. Világ életemben utáltam a hozzád hasonló, semmirekellő, tohonya embereket. Feleslegesnek tartom őket. Nem bírnék tükörbe nézni azzal a tudattal, hogy mindent megcsinálnak helyettem, és soha semmi dolgom.

De ha tippelnem kellene, te amúgy is dicsekedni jöttél, szóval király vagy arc! :D Rögtön be is hódolok előtted, csak sajnos semmi időm minden élősködővel foglalkozni...

30/F

2016. aug. 10. 19:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Van ami tűrhető, de csak mert fizetsz érte és nem ingyen várod el.

De pl az, hogy inkább ki sem szállsz a kocsiból ha nincs parkoló a közelben, na az nekem nem tetszene.

Párom is eljátszotta már ezt, nagyon bosszantó. Gondolom akkor ilyen alapon egy.kutya sétáltatás a naplementében a kedveseddelnis ki van lőve, mert sétálni kell. Vagy arra is van embered?

2016. szept. 9. 11:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha nem dolgozol és nem teszel bele energiát, nem viszed semmire. Nekem nem kell egy pasi pénze sem, de az igen, hogy tiszteljem a páromat, a jellemét, a munkáját, az eredményeit.

Persze fogsz így is nőt találni, de az olyan is lesz.

2016. szept. 9. 13:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... jófejnek tűnsz a leírásod alapján. Én is így tolnám,ha tehetném és nem lennék aktív beallítottságú és karrierorientált.

De a lusta pasik... hát eleve nem értem meg a lustákat,és sajnálom is őket,mert soha semmit sem fognak letenni az asztalra.

2016. szept. 9. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!