Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történik? Kaland lettem volna?
Megismerkedtem egy sráccal lassan 2 hónapja. Eleinte mindennap találkoztunk, viszont most már több, mint egy hete nem láttam. Eltűnt felszívódott. Előkerült tegnap és mondta találkozzunk, sajnos nem volt jó, de meg se kérdezte miért. Megbeszéltük helyette a mát. Ma fel se hívott, egy smst se írt, hogy ugyan már nem jó neki. Ismerem a családját is már, a testvéreit, a lányát. Talán túl hamar ismertem meg mindenkit? Hivatalosan nem vagyunk együtt, mégis nem egy csók csattant el, és nem egyszer sétáltunk kézenfogva. Nagyon hiányzik, de nem tudom elérni, kicsörög, de nem veszi fel, ha fel is veszi annyit mond visszahív, és nem hív :( Facebookon fent van, de hiába nem ír. Ha rájön az öt perc, akkor felhív, hogy találkozzunk, de ez nem így megy. Több, mint egy hete meg se kérdezi mi újság velem, én meg persze tegnap is végighallgattam telefonon. Beleénekel a telefonba, nem megy arrébb a tvtől, és mindent csinál közbe. Régebben, csak velem foglalkozott, egy nap többször is felhívott, sőt volt, hogy éjszaka is beszéltünk..
Mi lett vele, csak egy kalandnak tekintett? (bár nem feküdtünk le)
Miért nem vagy egy kicsit határozottabb? Azért csinálja ezeket, mert te ráhagyod.
Nem kell állandóan egymás fenekében lenni, de én az olyan pasikat nem veszem komolyan, akik egy vagy több hétre szó nélkül felszívódnak.
Én nem akarom megmondani neked, hogy mit csinálj. De ez a pasi szemmel láthatóan nem tisztel. Már pedig a kölcsönös tisztelet nem hogy egy párkapcsolatban, hanem az emberi kapcsolatokban is alap dolognak kellene hogy legyen.
Egyszeruen.
Ha legkozelebb felhiv, megmondod hogy beszelnetek kell, talalkozzatok. Ha erre nem hajlando, akkor a telefonba mondod meg neki, hogy ugy erzed, nem tisztel elegge ezert szamodra nincs perspektiva ebben a kapcsolatban, igy legyen szives ne keressen tobbet.
Ket lehetoseg van :
- azert csinalja, mert valojaban nem kellesz neki, csak talonban tart amig nincs jobb, ha vege, annyi baj legyen, de addig kenyelmes.
- nem jon ra hogy mennyire bunko, es amikor szakitasz vele, eszbekap es teperni fog. De ezt kevesbe hiszem.
Vegulis szerintem ugy van vele, hogy ha ket honapig nem volt szex, akkor nem erdemes tobb idot rad aldozni, majd megkapja mastol. De azert magatol nem fogja veled megszakitani a kapcsolatot, hatha egyszer veled is osszejon.
Ha komolyan gondolna akkor hidd el, keresne. Es hivatalosan is egyutt lennetek.
Szerintem szexkapcsolatot keresett, az meg nem jott ossze.
Még ezek után te futsz utána???
Ez tök egyértelmű, nem akar tőled semmit.
Hasonló eseteknél leírtam már ugyanezt : ha valaki nem keres, annak nem vagy fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!