Szerintetek ez volt a helyes megoldás?

válasza:

válasza:

válasza:Bolond vagy es gyerekes. Trukk helyett elmondhattad volna neki azt, hogy "elkoltozik es blabla".
Most szegeny lany azt gondolhatja, hogy volt 1 normalis srac, akirol kiderult, hogy megsem az es...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván van egy indoka amiért ezt érzi: Régebben fiatalabb korunkba nagyon spkat buliztunk és a barátnőm igazán szerette a pasikat, ezzel tisztában van a párom. Kapcsolatban él a barátnőm négy éve de az első évben csalta a párját, amiről tud a párom. Azóta nem...
kb 2 éve ismertem meg a lányt akkor még nem éreztem semmi komolyat íránta,azota sokat beszélgetünk,hülyülünk szóval jól kijövünk egymással.de az utóbbi 2 vagy 3 hónap alatt egyre jobban elkezdett érdekelni a hölgy!!! beleszerettem,tetszik,szimpatikus nekem!!!stb.De...
Hello én 25 éves srác vagyok aki egy 35 éves 2 gyermekes anyával éltem eggyütt 3 évig, a kapcsolatunk gyorsan kezdődött egyből beleugrodtunk habozás nélkül és pár napra rá őssze is költöztünk azòta eggyütt élünk a gyermekek nem tőlem vannak 2 kislányròl van...
Szeretném közelebbről megismerni vagyis igazából tetszik nekem. Mert hát neki huszon éves barátnői voltak és ők biztos csinosabbak, komolyabbak és bátrabbak mint én. Elképzelhető, hogy mosolyogva visszautasítana azzal a szöveggel, hogy: aranyos vagyok amiért így érzek...
Vagyis valahogy igy! Mi lenne a helyes megoldas? ;Hogy hozzam szoba az ilyesmiket?
Tetszik nekem egy 22 éves fiú. Azelőtt hogy megismert én már tudtam ki ő és beleszerettem. Sikerült összeszednem a bátorságomat és megszólítanom Őt. Az első beszélgetés kicsit nehezen ment, mert nagyon ideges voltam. Felvettem MSN-re és két órán keresztül egy jót...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!