Nálatok 9 évvel fiatalabb férfival terveznétek komoly kapcsolatot? Mennyire lennétek bizalmatlanok? Mire érdemes figyelni?

válasza:Attól is függ, hogy hány évesek a felek.
Nyilván 27 évesen nem vennék komolyan egy még tinikorban levő 18 évest.

válasza:

válasza:

válasza:Nekem 32 evésen nem kellene 23 éves kisfiú! A mostani 33 éves is rosszabb mint egy 5 éves óvodás. Megszabadulok tőle és többet nem kell férfi a közelembe se mellém.
N

válasza:Magamnál fiatalabbal nem kezdenék, csak szexre sem.
Gyerek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ezen egyébként már sokat gondolkodtam, hogy pl mitől nevezünk valakit butának? Mitől lesz valaki buta? Ezt nem lehet egyértelműen megfogalmazni. Én mindig is egy nagyon okos, karakán néha még engem is irányítani tudó lányra vágytam aki talpraesett, nem kell félteni,...
Kérném a shift+ő válaszok mellőzését. Köszi. Hány éves korig érdemes várni szerintetek az igazira egy férfinak, amikor már nem igazán van értelme tovább várni és olyat választani akivel közel sem biztos benn, hogy boldog lesz a jövőben?
Hamarosan találkozni fogok egy lánnyal, ő fiatalabb mint én jóval. Viszont ennek ellenére én nem vagyok tapasztaltnak mondható ismerkedés, randizás terén. Középsuliban nálam kimaradtak ezek. Lánnyal idáig még nem jutottam el. Viszont neten sokat chatelek, ott jól megy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!