Randira ( 90 km odébb de a megyében) autóval érdemes menni, vagy tömegközlekedve?
Továbbá ha a lány kezdeményezte , az már félsiker?
27 F

válasza:

válasza:

válasza:Az en parom addig jart tomegkozlekedessel, mig nem volt kilatasban tobb, mint randi, ebed, seta, mozi. Kesobb mar kocsival jott, ahol mindig jokat szeretkeztunk :-)
ha ez esetleg segit a dontesben....
Egyebkent most szombaton felesegul megyek hozza :-)

válasza:Utolsó és ezt ki nem sz.rja le?
Kérdező, ha borozást terveztek, akkor tömegközlekedés, egyebekben autó.
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire lennétek bizalmatlanok? Mire érdemes figyelni?
27 eves vagyok. A szomszédomban lakik néhány Jehova vallású. Jó arcok, de durvan szektások. Adott az egyik Jehiva családban egy lány aki bejön és látszólag nem gyakorolja a vallását. Miből látom? - A jehovak visszafogottak, de ő például festi a haját, be van...
Nem randiztunk, csak nem tudtam hová sorolni a kérdést. Szóval van egy férfi (?), aki mindig szemmel tart. Megtudtam mástól, hogy tetszem neki. Nekem ő nem kell. Mindig zavarba jövök a közelében, mert szinte bámul. Ha elköhintem magam, azt is észreveszi. Utálom ezt....
Beszélgettünk Tinderen és gondoltam elhívom randizni. Igent is mondott,azonban magától soha nem szokott keresni,mindig én írok neki. Vajon így érdemes elmenni a randira vagy felesleges?
Megismerkedtem egy férfival, 2 műszakban dolgozik, az egyik bankszektorban van,de ott még kezdő és mellette heti 2-3 alkalommal éjszakai melót is vállal, amíg ugye nem lép előre a rendes munkahelyén egy jobb pozícióba + a pénzét befekteti amibe lehet. Nem megerőltető...
Vagy túl sokat kockáztatok? Mert lehet, hogy tényleg nem volt senkivel viszont akkor bizalmatlanná válik a párkapcsolat és elromlik minden.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!